نخستین نانوایی نان ترتیکاله ایران در مرودشت فارس به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: در این نانوایی روزانه یک تن نان ترتیکاله تولید و به بیشتر نقاط کشور از جمله کرج ، کیش و بوشهر ارسال می شود .

رحیمی ادامه داد : 60درصد ترتیکاله فارس در شهرستان مرودشت تولید می شود.

نان ترتیکاله تا 3 ماه تاریخ مصرف دارد .

وی گفت: هم اکنون انواع نان ساده ، شویدی و کنجدی در این نانوایی تولید می شود.

به گفته کارشناس جهاد کشاورزی مرودشت ، ترتیکاله از تلاقی گندم با چاودار بوجود می آید و به دو صورت علوفه ای و دانه ای قابل برداشت است .

رحیمی افزود: این نوع کشت، در مقابل شوری و خشکی مقاوم است و می تواند جایگزین مناسبی برای گندم ، جو و حتی ذرت باشد.

وی با بیان اینکه ترتیکاله در برابر آفات از گندم مقاوم تر است افزود: مهم ترین مزیت این محصول ارزشمند نان ترتیکاله است که در مقایسه با نان گندم از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است .

او افزود : نان ترتیکاله به دلیل وجود فیبر بالا و همچنین منیزیم برای افراد دیابتی و فشارخون بالا بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.

فارس دارای 1500 هکتار سطح زیرکشت تریتیکاله است و به عنوان، بزرگترین تولید کننده این محصول در کشور محسوب می شود.


انتهای پیام/ ا


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.