به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: در این نانوایی روزانه یک تن نان ترتیکاله تولید و به بیشتر نقاط کشور از جمله کرج ، کیش و بوشهر ارسال می شود .
رحیمی ادامه داد : 60درصد ترتیکاله فارس در شهرستان مرودشت تولید می شود.
نان ترتیکاله تا 3 ماه تاریخ مصرف دارد .
وی گفت: هم اکنون انواع نان ساده ، شویدی و کنجدی در این نانوایی تولید می شود.
به گفته کارشناس جهاد کشاورزی مرودشت ، ترتیکاله از تلاقی گندم با چاودار بوجود می آید و به دو صورت علوفه ای و دانه ای قابل برداشت است .
رحیمی افزود: این نوع کشت، در مقابل شوری و خشکی مقاوم است و می تواند جایگزین مناسبی برای گندم ، جو و حتی ذرت باشد.
وی با بیان اینکه ترتیکاله در برابر آفات از گندم مقاوم تر است افزود: مهم ترین مزیت این محصول ارزشمند نان ترتیکاله است که در مقایسه با نان گندم از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است .
او افزود : نان ترتیکاله به دلیل وجود فیبر بالا و همچنین منیزیم برای افراد دیابتی و فشارخون بالا بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.
فارس دارای 1500 هکتار سطح زیرکشت تریتیکاله است و به عنوان، بزرگترین تولید کننده این محصول در کشور محسوب می شود.
انتهای پیام/ ا