نان همراه با ماده خمیر
بیشتر نان هایی که استفاده می کنیم از مخمرها در تهیه آنها استفاده شده است.مخمرها را باید درآب گرم حل کرد و به سایر مواد نان اضافه کرد.از جمله نان هایی اینگونه ،استفاده از نان ساندویچی است. این نان از تخم مرغ و کره اضافی تهیه می شود. این نان ها برای استفاده در برگرها استفاده می شوند.
طرز تهیه این نان شامل:
یک تخم مرغ و آب گرم به اندازه کافی به اندازه1/3 برابر فنجان
1/4 فنجان کره ذوب شده
1/4 فنجان شکر (می عسل به جای استفاده کنید، اما خمیر چسبنده خواهد بود بیشتر)
5/1 قاشق چای خوری نمک دریا 1/2
4 فنجان آرد نان
مخمر خشک 1 قاشق چای خوری
تمام مواد را در مخلوط کن برای 6-8 دقیقه، تا زمانی که مواد تشکیل دهنده به خوبی مخلوط شوند.
نان ها دارای خمیر ترش از 4 جز اصلی تشکیل شده است که عبارتند از خمیر ترش، آرد، آب و نمک.
مواد لازم برای تهیه آن و طرز پختش به این شکل است:
2 و یک سوم فنجان خمیر ترش،یک و نیم فنجان آب و اندکی نمک. سپس این خمیر در ظرفی قرار داده و روی پوششی قرار می دهیم و بین 6 تا 24 ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا نان با کیفیت بالاتری ایجاد شود.
نان سیب زمینی به همراه پوره سیب زمینی
2 قاشق غذا خوری کره نرم شده
5/2 قاشق غذاخوری شکر (یا عسل)
1 قاشق چای خوری نمک دریا
5/3 فنجان آرد نان
2 قاشق چای خوری مخمر خشک
در این روش هم بی ن 6 تا 8 دقیقه همه مواد را با هم ترکیب می کنید چنانچه آرد آ نکم بود ، کم کم آرد اضافه می کنید و بعد از آماده شدن خمیر 20 دقیقه به خمیر استراحت دهید در این حالت معمولا خمیر افزایش حجم پیدا می کنند.سپس 25 تا 30 دقیقه مدت زمان پخت آن در دمای 350 درجه فارنهایت طول می کشد.
نان ترد فرانسوی؛ این نان در کنار خورشت ها و سوپ ها استفاده می شود. و نحوه ی پخت آن به این شرح است
1/2 فنجان دوغ گرم
1 فنجان آب گرم
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 5/1 قاشق چای خوری
1 قاشق غذا خوری زیره
کره 2 قاشق غذا خوری، ذوب شده
مخمر خشک 2 قاشق چای خوری
2 فنجان آرد نان سفید
مدت زمان پختن آن نیز همانند روش های قبلب تست و است.
انتهای پیام/