مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، 18 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در سیستان و بلوچستان نظارت خواهند داشت.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران زاهدان.، مهدی حسینی افزود: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان با هدف حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و تامین بهداشت عمومی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی به ویژه در ماه مبارک رمضان را با ساماندهی و راه‌اندازی اکیپ‌های ثابت و سیار بازرسی، متشکل از 18 اکیپ سیار و 17 اکیپ سایر و 81 نفر بازرسی در سراسر استان و در دو شیفت کاری به مرحله اجرا می‌گذارد.

وی ادامه داد: از مصرف‌کنندگان تقاضا می‌شود به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده‌های دامی مورد نیاز خود از جمله گوشت قرمز، مرغ و ماهی را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.