به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از همدان، محمد نظرپور با بیان اینکه سالانه در استان همدان 17 تن گوشت شترمرغ تولید می شود گفت: میزان تولید تخم شتر مرغ نیز بر اساس وزنی 17 تن در سال می باشد.
وی با اشاره به فعالیت 5 واحد پرورش شترمرغ پرواری در استان همدان افزود: 6 واحد پرورش شترمرغ مولد نیز در این استان فعالیت می کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای پرورش شترمرغ فعال بوده و بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید می کنند که نشاندهنده وضعیت مناسب این واحدهاست.
نظرپور تصریح کرد: گوشت و تخم شتر مرغ علاوه بر مصرف در داخل استان به استان های همجوار نیز فرستاده می شود.
وی گفت: جوجه های شترمرغ تولید شده در استان برای پرورش در واحدهای پرواری به استان های دیگر کشور فرستاده و به کشور عراق نیز صادر می شوند.
انتهای پیام/ح