معاون امور بهداشتی یزد گفت:در سال 92 استان مشابه کل کشور با افزایش تب مالت رو به رو شد ودر سال 93 علیرغم ادامه این روند در کشور شاهد کاهش 65 درصدی تب مالت در یزد بودیم.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از یزد؛ دکتر محمد حسین لطفی با اشاره به شابعه افزایش تب مالت در مهریز گفت: شهرستان مهریز از مناطق با شیوع بالای بیماری تب مالت محسوب نمی شود به طوریکه 3 درصد کل موارد بیماری در سطح استان مربوط به شهرستان مهریز است.

معاون امور بهداشتی استان 3 راه عمده ورود تب مالت به بدن را از طریق راه تنفسی(هوای آغل)، راه خوراکی(شیر ولبنیات غیربهداشتی وگوشت وبافت نیم پز دام)و راه پوست زخمی و مخاط(هنگام شیر دوشی ذبح دام لمس حیوان بیمار ) نام برد وگفت: شست وشوی صحیح دست ها،استفاده از دستکش برای پاک کردن وقطعه قطعه کردن گوشت شستشوی وضدعفونی کردن ظرف حمل ونقل شیر،جوشاندن شیر به مدت 10-15 دقیقه و استفاده از شیر و پنیر وخامه و بستنی پاستوریزه واستفاده از گوشت مورد تائید دامپزشکی از جمله راههای پیشگیری از بیماری تب مالت است.

 انتهای پیام/گ
برچسب ها: تب مالت ، دامی ، شیر ، لبنیات ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.