وی تصریح کرد: درجه حرارت و وضعیت تهویه محیط کشت یا محلول غذایی برای سیستم ریشه گیاه باید مناسب باشد.
پناهنده ادامه داد: در کشت هیدروپونیک میتوان برخی از محصولات را در مکانی کوچک در مدت کوتاهی، پرورش داد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: صرفه جویی زمانی و نياز به نيروی کار کمتر، بازده توليد محصول بيشتر و رشد سريعتر گياه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هيدروپونيک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد کنیم.
وی افزود: آبکشت یا هیدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که در آن خاک زراعی به کار نمی رود.