وی در این خصوص گفت: بزودی سفیدآبه با نام آنتیموان شناخته خواهد شد زیرا 10درصد ذخایر آنتیموان جهان در این دیار وجود دارد که با شناسایی و بهره برداری از آن می توان نام استان را بر صفحه آنتیموان جهان ثبت کرد، این ها تنها بخشی از ظرفیت های استان است که برای احیای آن نیازمند نگاه جامع و برنامه ریزی داریم.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: ظرفیت تولید معدن آنتیمون سفیدآبه سالانه 90تن شمش است که نقش بسزایی در توسعه استان خواهد داشت.
وی با اشاره به خشکسالی های چند ساله اخیر اظهار داشت: روند توسعه منطقه نباید به آب وابسته شده و باید از ثروت زمین و معادن غنی استان در جهت توسعه استفاده کرد.
استاندار استان سیستان و بلوچستان با اشاره به حمایت دولت و اعطای وام برای اکتشاف و بهره برداری از معادن ، اعلام کرد : باید از مزیت تجارت و بازرگانی استان جهت تولید ثروت و اشتغال استفاده شود.
لازم به ذکر است فلز آنتیموان در صنایع نظامی و الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از این فلز برای ساخت آلیاژهای سخت و محکم در برابر خوردگی و فرسودگی استفاده می شود و در سال های اخیر نیز به سبب رشد مصرف این فلز استراتژیک قیمت آن روندی افزایشی داشته است.
انتهای پیام/