وی با اشاره به اینکه در بین عوامل حساسیت زا عوامل تغذیه ای نقش پررنگی دارند، تاکید کرد: نتایج یک تحقیق نشان داد که حدود یک سوم حساسیتهای پوستی در سنین مختلف، ناشی از نوع تغذیه و مصرف تنقلات است و این موضوع ارتباط خاصی با جنسیت ندارد.
کامیاب گفت: غذاهای دریایی، گوجهفرنگی، بادمجان و موادی که در تهیه آنها از رنگ های مصنوعی استفاده شده است، از جمله مهمترین مواد غذایی هستند که موجب ایجاد حساسیتهای پوستی میشوند.
وی یادآور شد: برای تشخیص ماده غذایی که موجب حساسیت میشود، بهتر است چند روز و حتی چند هفته از خوردن مادهای که احساس می شود به آن حساسیت داریم پرهیز شود تا اینکه اثر آن را مشاهده کنیم.
کامیاب افزود: بسیاری از کودکان نیز به دلیل مصرف بیش از اندازه انواع تنقلات و خوراکیها دچار حساسیت پوستی میشوند که در این افراد نیز باید ماده اصلی بروز حساسیت را تشخیص و از مصرف آن تا حد امکان پرهیز کرد.
انتهای پیام/