حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: پنج محور اصلی در حوزه سیاستگذاری برای گسترش همکاریهای علمی بینالمللی طراحی شده که دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای حرکت در مسیر این پنج حوزه اولویت دار حمایت و مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
وی در ادامه افزود: تبادل دانشجو، ارائه و استفاده از فرصتهای مطالعاتی، برگزاری دورههای مشترک با دانشگاههای خارجی، انجام پروژههای علمی و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان پنج حوزه کلیدی سیاست گذاری شده وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای گسترش همکاریهای بین المللی هستند.
آملی تصریح کرد: باید بر لزوم برنامهریزی دانشگاههای کشور برای ورود به مسیر بین المللی شدن تاکید کرد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل خاطر نشان کرد: توافق احتمالی هستهای بین ایران و 1+5 می تواند آغاز دورهای جدید از بینالمللی شدن دانشگاهها باشد و دانشگاهها باید ورود احتمالی به این دروه برنامه ریزی کنند.
وی بیان کرد: گذر از لایههای بیرونی و سطحی همکاریهای بین المللی به لایههای عمقی و درونی زمینه را برای ورود به مرحلهای جدیدتر و پایدارتر از همکاریهای علمی بین المللی فراهم میکند.
آملی تاکید کرد: در لایههای درونی همکاریهای بین المللی مسائل بنیادی و پایدارتر مانند جذب و تبادل دانشجو، فرصتهای مطالعاتی و پروژههای مشترک مورد توجه قرار میگیرد.
انتهای پیام/