حسام عقبابی در گفتگو با خبرنگار
حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه لیزینگ مسکن به عنوان یک واسطه دولتی در مسیر خانهدار شدن متقاضیان محسوب میشود گفت: ما باید به سمت و سوی حرکت کنیم که واسطهگری به خصوص دولتی را در خانهدار شدن کاهش دهیم.
وی افزود: واسطههای دولتی در مسیرهای خانهدار شدن مردم گام بر می دارند بطوریکه لیزینگ ها نیز به عنوان یک واسطه دولتی از سوی کارگزاری شرکتها محسوب شوند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاکی کشوری با اشاره به اینکه ما به دولت پیشنهاد استفاده از ظرفیت 120 هزار بنگاه املاکی در این کار را ارائه کردیم افزود: در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی میتوانست با حداقل هزینه از ظرفیتهای مشاوران املاک استفاده نماید و این طرح را به کار گیرد.
وی اظهار داشت: مشاوران املاک میتوانند در این مسیر با ارائه نظرات کارشناسی شده و با حذف مالیاتها این طرح را اجرایی کند.
عقبایی با اشاره به اینکه در تمام کشورهای توسعه یافته مشاوران املاک علاوه بر انعقاد قرار دادها اقدام به تهیه تسهیلات خرید میکنند.
وی افزود: در ایران مشاوران املاک نیز میتوانستند در کنار انعقاد قراردادها تسهیلات لازم را برای متقاضیان فراهم کند که این طرح نیز به نوعی لیزینگ محسوب میشود.
رئیس اتحادیه کشور خاطر نشان کرد: شرکتهای لیزینگ تنها منافع خود رادر این حوزه در نظر میگیرند و به عنوان بنگاه خیریه منافع متقاضیان برای آنها مهم نیست.
عقبایی یادآور شد: شرکتهای لیزینگ میتواند همان مشکلات شرکتهای لیزینگ خودرو را برای متقاضیان مسکن ایجاد کند.
انتهای پیام/