با توسعه روزافزون گوشی‌های هوشمند بی‌نام نشان در سراسر دنیا، این سوال پیش می‌آید که آیا این گوشی‌ها برای برند‌های مطرحی همانند اپل، سامسونگ و سونی فرصت محسوب می‌شوند یا تهدید.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، امروزه با روند روبه رشد تولید گوشی های هوشمند مطرح در سراسر دنیا،تلفن های همراه  بدون مارک نیز به صورت قارچ گونه ای رشد فزاینده داشته اند و با ارائه محصولاتی مشابه محصولات برندهای مطرح سعی دارند تا در این صنعت فضایی را برای خود ایجاد کنند،در اینجا قصد داریم تا به موضوعی اشاره کنیم که شاید کمتر در کشور به آن پرداخته شده است.

برند سازی

در دنیای تکنولوژی امروز شرکت های مطرح با تولید محصولات جدید و کارآمد سعی در جذب سرمایه و مخاطب بیشتر دارند. در این میان عده ای از کارخانه های با سطح پایین و حتی کارگاه های کوچک نیز سعی دارند با ارائه محصولات ارزان قیمت با مشخصات نسبتا بالا با غول های بزرگ فناوری گوشی های هوشمند رقابت کنند .

با یک جستجوی ساده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می توانید نمونه های فراوانی را مشاهد کنید.


برندهای بی نام و نشان فرصت یا تهدید برای اپل و سامسونگ برای گوشی های بی مارک چه آینده ای تصور می کنید



شاید دانستن این موضوع برای شما هم جالب باشد که آیا این گوشی ها همانند برند های مطرح کارآمد هستند یا خیر؟ چراکه با نگاهی کلی به مشخصات این گوشی ها می توانیم به برابری نسبی از نظر سخت افزار و نرم افزاری با غول های بزرگ برسیم، برای جواب به سراغ یکی از کارشناسان حوزه IT رفتیم.


بهنام رئوف کارشناس IT در گفتگو با خبرنگار گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران گفت:در مورد گوشی های ری مارک باید به این نکته اشاره شود که این گوشی های هوشمند همگی در کشور چین مونتاژ می شوند و در سرتاسر دنیا عرضه می گرددند و بعد باید توجه داشت که این گوشی ها جزء گوشی های سطح پایین و گاها میان رده محسوب می شوند.

رئوف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی از این گوشی ها از امکانات سخت افزاری مشابه و گاها برابری با برند های مطرح  برخوردارند گفت: در نگاه اول به نظر می رسد که یک گوشی هوشمند بی نام و نشان دقیقا همان مشخصات برند هایی مانند: اپل یا سامسونگ و یا سونی را دارد اما با نگاهی دقیق تر متوجه خواهید شد که کارایی آنها کاملا متفاوت است.


وی در ادامه افزود: برای مثال به تصویر زیر نگاه کنید. 



برندهای بی نام و نشان فرصت یا تهدید برای اپل و سامسونگ برای گوشی های بی مارک چه آینده ای تصور می کنید


 این برندی است که یک گوشی ویندوز فونی عرضه کرده است که در نگاه اول بسیار زیبا و کارآمد به نظر می رسد، اما با بررسی مشخصات دقیق آن به این نتیجه خواهیم رسید که شاید از کارایی لازمی برخوردار نباشد و بر خلاف مشخصات نسبتا خوب  و قیمت پایین اعلام شده از سوی مارک سازنده این گوشی فاقد کارایی لارم است.



وی در مثالی دیگر گفت:کمپانی ژاپنی شارپ یک گوشی جذاب به نام Aguos Xx  با نمایشگر 5.7 اینچی بدون حاشیه و دوربین پرسرعت معرفی کرده است.


برندهای بی نام و نشان فرصت یا تهدید برای اپل و سامسونگ برای گوشی های بی مارک چه آینده ای تصور می کنید



این گوشی به یک نمایشگر 5.7 اینچی ال تی پی اس با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل و تراکم 386 پیکسل در اینچ مجهز شده‌ است.

 گوشی قدرتمند شارپ به پردازشگر 8 هسته‌ای اسنپدراگون 810 کوالکام با معماری 64 بیتی، پردازنده گرافیکی آدرینو430،رم 3 گیگابایتی، 32 گیگابایت حافظه داخلی با امکان استفاده از کارت حافظه خارجی، سنسور دوربین 13.1 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 2.1 مگاپیکسل و یک باتری 2015 میلی آمپر ساعتی با شارژدهی متوسط مجهز شده است. نکته نا امیدکننده این گوشی به باتری آن باز می‌گردد.


به نظر می‌رسد دوربین دستگاه می‌تواند با نرخ 210 فریم در ثانیه با رزولوشن FWVGA و نرخ 120 فریم در ثانیه با رزولوشن فول اچ دی فیلمبرداری کند.برای ساخت بهترین ویدئوهای صحنه آهسته حالتی وجود دارد که از هر فریم 10 کپی ضبط می‌شود.

اما نکته جالبی که شارپ به آن مشهور است به نسبت نمایشگر به بدنه باز می‌گردد که در این گوشی این مقدار به 78 درصد می‌رسد که واقعا فوق‌العاده است. همچنین این گوشی تنها 8.7 میلی‌متر ضخامت دارد و با اخذ گواهی آی پی57 ضد آب و ضد گرد و غبار است.این گوشی در کنار اسپیکرهای دی تی اس عرضه می‌شود که دارای باتری 3000 میلی آمپر ساعتی هستند همچنین  به سیستم عامل اندروید 5 آب نبات چوبی مجهز شده است.



برند شیائومی 

شرکت مشهور شیائومی که از آن با عنوان اپل چین نیز یاد می‌شود،در گذشته به دلیل کیفیت پایین محصولات خود توان رقابت با غول های بزرگ گوشی های هوشمند را نداشت،اما با برند سازی و اخذ مجوز های کیفیت توانست در لیست 10 گوشی پرفروش جهان قرار گیرد.



برای گوشی های بی مارک چه آینده ای تصور می کنید


در حال حاضر تخمین زده می‌شود که شیائومی بالغ بر ده میلیارد دلار ارزش داشته و بیش از 3,000 کارمند را در اختیار خود داشته باشد.یکی از این کارمندان کسی نیست جز نائب رئیس بخش اندروید گوگل، یعنی هوگو بارا.

رئوف در پایان خاطر نشان کرد :اگر برند های بی مارک به دنبال جذب مخاطبان سراسر دنیا هستند تنها راه برای آنها برند سازی و افزایش کیفیت محصولات است نه پایین آوردن قیمت ها و استفاده از سخت افزار های بی کیفیت.

نظر شما در مورد گوشی های بی مارک چیست ؟ 

گزارش :محمد الماسی 

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.