به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،علیرضا یونسی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات ناجیان غریق با همکاری وزارت کشور واستانداری برطرف شد افزود: در سال 94با تشکیل جلسات متعدد طرح و برنامه های بسیارخوبی برای تامین و امنیت ناجیان غریق در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به اینکه حضور ناجی در ساحل به معنای امنیت گردشگر و مسافر در طرح دریا است،گفت: زمان حضورناجیان باید نظارت شود تا خدمات بهتری به گردشگران در ساحل استان داشته باشند.
یونسی با بیان اینکه مازندران پس از مشهد مقدس دومین استان گردشگر و مسافرپذیر کشور است، افزود:با تلاش استاندار برای ساماندهی سواحل 6 میلیارد تومان اعتبار برای طرح دریا در سال 94 برای مازندران اختصاص یافت.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران از برگزاری جلسه با 22 فرماندار در استانداری خبر داد و تصریح کرد: برای ساماندهی بهترمجریان طرح دریا باید همه اطلاعات مورد نیاز گردشگران را در مکان معین نصب کنند.
وی با اشاره به احداث استخر و بازارچه در سواحل استان عنوان داشت: برای اینکه در طول طرح کاهش مغروقین داشته باشیم باید نهاد های مختلف ورزش و جوانان، هلال احمر، نیروی انتظامی، و .... همکاری و تعامل خوبی داشته باشند.
یونسی با اشاره به رعایت نکات شرعی گردشگران در ماه مبارک رمضان در طرح دریا افزود: پس از اتمام طرح ناجیان برتر و نمونه و حتی ناجیان ضعیف ارزیابی و معرفي می شوند.
فرشاد آذری رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر هم از فعالیت 150 ناجی در ساحل بابلسر خبر داد و گفت: پرداخت حقوق ناجیان، تجهیزات و امکانات و بیمه ناجیان از مهمترین مشکلات در طرح دریا است.
اسماعیل پهلوان رئیس اداره ورزش و جوانان محمودآباد نیز با اشاره به رعایت نکات ایمنی و هشداری گردشگران در طرح دریا گفت: محمودآباد 30 کیلومتر ساحل و 95 نقطه دسترسی به ساحل دریا دارد.
در ادامه امین شکوهی رئیس اداره ورزش و جوانان تنکابن از برداشت بی رویه و ساخت ساز غیرمجاز در سواحل خبر داد و بیان داشت: شنا در خارج از ممنوعه طرح دریا برای گردشگران ومسافران باید با افزایش ناجی و همچنین با همکاری سازمان ها جلوگیری شود.
مختار مهدوی رئیس اداره ورزش و جوانان میاندورود نیز با اشاره به کمبود نیرو و مشکلات سخت افزاری در طرح دریا افزود: اگر همه دستگاه ها متولی با هم هماهنگ و تعامل داشته باشند مشکلات طرح دریا در سطح ساحل مازندران اندک می شود.
انتهای پیام/ع