با موافقت نمایندگان صورت گرفت؛

پیش‌بینی یارانه تسهیلات بانکی برای تجهیز و تعمیر مدارس غیردولتی در لایحه بودجه سالانه

با موافقت نمایندگان، دولت موظف است همه ساله یارانه مربوط به تسهیلات بانکی برای خرید زمین، ساختمان، احداث بنا، تجهیزات و تعمیرات مدارس غیردولتی را در لایحه بودجه سالانه کل کشور پیش‌بینی کند.

یارانه تسهیلات بانکی برای تجهیز و تعمیر مدارس غیر دولتی در لایحه بودجه سالانه پیش بینی می شودبه گزارش خبرنگار پارلمانی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، نمایندگان در صحن علنی امروز (سه‌شنبه 19 خرداد‌ ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در مورد لایحه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون تأسیس و اداره مدارس، مراکز آموزشی و مراکز پرورشی غیردولتی با اصلاح بندهای 1 تا 12 این لایحه موافقت کردند.

بندهای اصلاح شده لایحه مذکور که به موافقت نمایندگان رسید به شرح ذیل است:

1- در تمام مواد قانون عنوان «سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی» به عبارت «سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی» تغییر می‌یابد.

2- در ماده 1 قانون عبارت «معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش» جایگزین عبارت «معاون امور مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی» می‌شود.

3- در ماده 2 قانون عبارت «از دوره‌های تحصیلی پیش‌دبستانی تا پایان دوره متوسطه» جایگزین عبارت «مطابق دوره‌های تحصیلی (پیش‌دبستانی، ابتدایی، راهنمایی تحصیلی، متوسطه و پیش‌دانشگاهی» می‌شود.

4- در ابتدای ماده 3 قانون کلمه «برای» حذف و عبارت «به منظور برنامه‌ریزی، ساماندهی و» اضافه می‌شود.

5- در ابتدای بند 3 ماده 4 قانون عبارت «مسئول امور مدارس غیردولتی» حذف و عبارت «مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی» اضافه می‌شود.

6- بند 7 ماده 4 قانون به شرح زیر اصلاح و یک بند به عنوان بند 8 بدین شرح اضافه می‌شود و شماره بند 8 به 9 تغییر می‌یابد.

7- بند 7 ماده 4 قانون، یک نفر از اعضای انجمن اولیاء و مربیان مدارس غیر دولتی به انتخاب انجمن اولیاء و مربیان مرکزی

8. نماینده کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

7- ماده 6 قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده 6- شورای نظارت در استان‌ها به ریاست مدیرکل آموزش و پرورش استان و در صورت اعتراض متقاضیان به تصمیمات این شوراها، موضوع به شورای بالاتر ارجاع می‌شود.

8- ماده 7 قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده 7- احکام اعضای شورای نظارت مرکزی و رئیس شورای نظارت استان توسط وزیر آموزش و پرورش صادر می شود و احکام سایر اعضای شورای نظارت استان و شوراهای شهرستان و منطقه توسط رئیس سازمان صادر می شود. اعضای حقیقی شوراهای نظارت به مدت چهار سال انتخاب می شوند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است.

9- در ابتدای ماده 8 قانون کلمه «مؤسسان» حذف و عبارت «متقاضیان تأسیس» جایگزین آن شود و در بند (و) آن به جای کلمه «دیپلم» کلمه «کارشناسی» و  در بند (ز) پس از عبارت «سی سال سن» عبارت «و شرط تأهل برای مردان» اضافه و یک تبصره به عنوان تبصره 2 به شرح زیر به این ماده الحاق می شود:

تبصره 2 –اقلیت های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باید معتقد و ملتزم به مبانی و احکام دین خود و برخوردار از حسن شهرت باشند.

10- یک بند به شرح زیر به ماده 9 قانون الحاق می شود:

و- نظارت بر امور آموزشی و پرورشی و اداری و مالی مدارس و مراکز تحت پوشش و پاسخگویی به مراجع ذی‌ربط

11- دو تبصره به شرح زیر به ماده 10 قانون الحاق می‌شود:

تبصره 1- دولت موظف است همه ساله نحوه اجرای موضوع این ماده را به تفکیک به مجلس شورای اسلامی گزارش نماید.

تبصره 2- بانک مرکزی موظف است ظرف مدت سه ماه، دستورالعمل اجرایی این ماده را تدوین و به بانک‌ها ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کند.

12- ماده 11 قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده 11- دولت موظف است همه ساله، یارانه مربوط به تسهیلات بانکی برای خرید زمین، ساختمان، احداث بنا، تجهیزات و تعمیرات مدارس غیر دولتی را در لایحه بودجه سالانه کل کشور پیش‌بینی کند.

پایان پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار