به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از واشینگتن اگزمینر، سؤالی که اکنون افکار عمومی آمریکا را به خود مشغول کرده این است که چرا هیلاری کلینتون، به عنوان وزیر خارجه سابق ایالات متحده از اضافه کردن نام بوکوحرام به فهرست گروه های تروریستی خودداری کرده است.
مدتی است که یکی از سازمان های غیرانتفاعی آمریکا به نام "شهروندان متحد(Citizens United)" از وزارت خارجه این کشور خواسته است در خصوص تعلل این وزارتخانه در تروریست خواندن گروه بوکوحرام در زمان هیلاری کلینتون توضیح دهد.
از نظر "دیوید باسی،" رییس سازمان شهروندان متحد، کلینتون متهم است که برای حفظ رابطه اقتصادی گستردۀ «بنیاد کلینتون» با یکی از میلیاردرهای معروف نیجریه به نام "گیلبرت چاگوری" از افزودن نام بوکوحرام به فهرست گروه های تروریستی خودداری کرده است.
بنیاد کلینتون که اکنون با نام "بنیاد بیل، هیلاری و چلسی کلینتون" شناخته می شود، در سال 2001 به دست بیل کلینون، رییس جمهور اسبق آمریکا تأسیس شد. بودجه این بنیاد از ابتدای تأسیس آن همواره از طریق جذب کمک های مالی ابر شرکتها و شخصیتهای حقیقی تأمین می شده است.
در سال های اخیر، شایعات بسیاری در خصوص عدم شفافیت این بنیاد به لحاظ مبهم بودن فهرست اهداکنندگان مالی و اشتراک منافع بنیاد با هزینه های تبلیغاتی هیلاری کلینتون در سالهای 2008 و 2015 مطرح شده است.
گیلبرت چاگوری، میلیاردر 69 ساله معروف، که در سال 1946 در شهر لاگوس نیجریه متولد شده است با سرمایه حداقلی 4 میلیارد دلار، یکی از حامیان اصلی بنیاد کلینتون و از دوستان نزدیک بیل و هیلاری کلینتون به حساب می آید.
سازمان شهروندان متحد که نزدیک به حزب جمهوری خواه آمریکا است، چندی پیش علیه وزارت خارجه این کشور اقامه دعوی کرده بود اما اکنون بعد از گذشت سی روز این وزارتخانه از دادن هرگونه پاسخی در این خصوص خودداری می کند.
انتهای پیام/