
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: در این جشنواره که برای دومین سال پیاپی در طاهرگوراب صومعه سرا برگزار می شود هنرمندان گیلانی اقدام به پخت رشته خشکار و عرضه آن می کنند.
رضا علیزاده سابقه تهیه رشته خشکار در گیلان را حدود 300 سال دانست و گفت: این شیرینی سنتی از آرد برنج، آب،مغزگردو، هل و زعفران تهیه می شود و بعد از سرخ کردن در روغن مصرف می شود .
وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی این محصول اصیل گیلانی به گردشگران و شهروندان اعلام کرد و افزود: آوازه رشته خشکار گیلان به سایر شهرها مانند تهران، کرج، قزوین و حتی خارج از کشور هم رسیده و در کشورهای انگلیس ، آلمان و بلژیک قنادان شیرینی رشته خشکار تهیه می کنند.
رشته خشکار نمادی از ذوق و سلیقه گیلانیان است و امروزه نزد گردشگران و مسافرانی که به گیلان سفر می کنند از طرفداران خاصی برخوردار است .
/انتهای پیام