"فاطمه آلیا" در گفتوگو با خبرنگار
احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با تأثیر ورود زودهنگام برخی از جریانهای سیاسی به تبلیغات انتخاباتی اظهار داشت: شتابزدگی و ورود زودهنگام به انتخابات، صحنه جامعه را به بعضی از تقابلهای سیاسی تبدیل میکند و فرصت خدمترسانی را میگیرد، به این معنی که تمرکز افراد در دستگاهها به سراغ بحثهای انتخاباتی و رقابتی میرود.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه در کشور ما معمولا فضای انتخاباتی پرشور است و این باعث میشود که در برخی موارد فرصت خدمترسانی به مردم گرفته شود، تأکید کرد: بهترین شیوه برای تبلیغات انتخاباتی سازوکاری است که قانون پیشبینی کرده است.
آلیا در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه در کشور ما تحزب و فعالیت حزبی نهادینه نشده است، تصریح کرد: در شرایط فعلی، احزاب و تشکلها فراگیر نیستند و مردم نمیتوانند از طریق آنها اهدافشان را دنبال کنند هرچند که در موارد معدودی توانستهاند به وسیله بیانیهها و فعالیتهایشان افکار عمومی جامعه را تا حدودی جهت دهند.
عضو جبهه پایداری در ادامه افزود: اگر در جامعه احزاب فراگیری وجود داشته باشد و مردم، آن احزاب و فعالیتهای حزبی آنها را به رسمیت شناخته باشند، میتوان این انتظار را داشت که احزاب اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند.
آلیا با بیان اینکه اگر احزاب فراگیر باشند هر نوع حرکت و فراخوان و بیانیه آنها، برای اظهار نظرکردن و تاثیر بر افراد بسیار موثر است، اظهار داشت: در این صورت احزاب واسطهای بین دولت و مردم میشوند و خواستههای مردم را از دولت مطالبه میکنند و همچنین پاسخهای دولت را در اختیار مردم میگذارند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه احزاب فراگیر، مردم را در عرصههای بینالمللی منسجم میکنند، خاطر نشان کرد: احزاب فراگیر هماهنگی و همافزایی بوجود میآورند و یک قدرت بازدارندگی به حساب میآیند، احزاب میتوانند به نمایندگی از مردم تصمیماتی بگیرند و تصمیمات خودشان را از طریق دولت پیگیری کنند.
انتهای پیام/