دکتر عبداللهی از اصلاح استاندارد نمک نان از 2.3 به 1.8 درصد خبر داد.

دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بسیج کاهش مصرف نمک که از سال گذشته آغاز شده است، گفت: این بسیج نتایج خوبی را در پی داشت. به طوری که مهمترین دستاورد این بسیج کاهش میزان استاندارد نمک نان از 2.3 به 1.8 بود که این امر با همکاری سازمان استاندارد غذا و دارو و صنف نانوایان انجام گرفت. 

وی با بیان اینکه اجرایی کردن این موضوع قدم مهمی در کاهش میزان نمک دریافتی مردم دارد، عنوان کرد: چرا که مردم بیشترین نمک دریافتی روزانه خود را از نان به دلیل قوت غالب دریافت می‌کنند. 

عبداللهی تاکید کرد: در همین راستا بخشنامه این مصوبه توسط شورای سلامت و وزارت بهداشت به کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده تا بازرسین بهداشت محیط در هنگام بازرسی از نانوایی ها میزان نمک نانها را نیز اندازه گیری کنند.


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار