ایران 2.5 برابر جهان نمک مصرف می‌کند

متوسط مصرف نمک کشور ما در ایران دو برابر متوسط جهانی است و ایران 2.5 برابر جهان نمک مصرف می کنند.

 فریدون نو‌حی، متخصص بیماریهای قلبی و عروقی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون بالا، سکته قلبی، سکته مغزی و مشکلات کلیه، مصرف مقادیر بیشتر از حد استاندارد نمک است.
نمک که به سم سفید مشهور است، مصرفش تا حد نرمال اشکالی ندارد و بطور طبیعی در بعضی میوه‌ها وجود دارد.
همچنین نان به همراه مقادیر‌ی از نمک در‌ دسترس قرار می‌گیرد.

دکتر نوحی ادامه داد: متوسط مصرف نمک برای هر فرد در ایران بالای 10 گرم است ولی متوسط خوب برای مصرف آن بین7-5 گرم در روز است.انتخاب نوع مواد غذایی بسیار مهم است.
بعضی غذاها مثل فست‌فودها، بسیار پر نمک هستند و ضرر زیادی  برای قلب و عروق به همراه دارند.

این متخصص قلب و عروق ضمن تاکید در محدودیت مصرف نمک برای همه افراد، گفت: مصرف زیاد نمک طی دراز مدت در افرادی که بیماریهای زمینه‌ایی قلبی،کرونری،فشار خون و... دارند، موجب تشدید ناراحتی و بروز مرگهای ناگهانی می‌شود.

دکتر نو‌حی در پایان تاکید کرد: بهترین روش، عادت دادن ذائقه افراد از کودکی به مصرف غذاهای کم نمک است و معمولا تغییر الگوی تغذیه‌ای برای افراد سخت است.


انتهای پیام/ 

برچسب ها: نمک ، فشارخون ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار