معاون مرکز استعداد درخشان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وجود 672 مدرسه استعداد درخشان (سمپاد) در کشور اظهار کرد: با توجه به گستردگی غیر استاندارد این مدارس در طی سال‌های گذشته ناچار به کاهش پذیرش دانش آموز در این مدارس هستیم.

مهندس محمد نستوه معاون مرکز استعداد درخشان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت کنونی مدارس سمپاد در کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران اعلام کرد: اگرچه همه همکاران و مدیران در مدارس سمپاد در تلاش‌اند تا وضعیت آموزشی، پرورشی و پژوهشی در این مدارس ارتقا یابد اما با وجود 672 مدرسه سمپاد در کشور و 40 مدرسه در تهران تعدیل پذیرش دانش آموز در این مدارس امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی در ادامه تصریح کرد:‌ در مهر 92 و 93، 34درصد پذیرش دانش آموز در این مدارس نسبت به سال قبل کاهش یافته است که این روند تعدیل تدریجی تا رسیدن به استاندارد مدنظر در مدارس استعداد درخشان ادامه خواهد یافت.

معاون مرکز استعداد درخشان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه میانگین پذیرش در این مدارس به ازای هر 1000 نفر ورودی حداکثر 23 نفر است، تصریح کرد: اکنون این میانگین بالاتر از  حد استاندارد است و لذا تا مهر 95 باید پذیرش در این مدارس کاهش بیشتری داشته باشد.

وی در ادامه توضیح داد: در حال حاضر 146 هزار دانش آموز در مدارس سمپاد در حال تحصیل‌اند که با شیوه تعدیل و کوچک سازی مدارس سمپاد بعضی از این مدارس که واجد شرایط نباشند با سایر مدارس شهرشان ادغام خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه مدارس استعداد درخشانی که فاقد شرایط و امکانات مورد نظر باشند حق پذیرش ندارند، افزود: حتی در اینگونه مدارس پذیرش به صفر می‌رسد و دانش آموزان به سایر مدارس انتقال می‌یابند.

وی یادآور شد:هم اکنون نظام تشخیصی برای شناسایی وضعیت این مدارس شکل گرفته است یا ورودی و خروجی این مدارس به لحاظ کیفی ارزشیابی می‌شوند.

وی در خصوص هوشمند سازی مدارس سمپاد توضیح داد: ما نمی‌توانیم بگوییم همه مدارس سمپاد هوشمند است اما اکثر مدارس ما حداقل امکانات آموزشی به صورت الکترونیک را دارند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.