ممکن است برای شما هم پیش‌ آمده باشد که موبایلتان در آب بیفتد. بسیاری‌ از افراد نمی‌دانند در ‌این شرایط چه اقداماتی باید انجام دهند.

اگر گوشیتان داخل آب افتاد ...
به گزارش باشگاه شبانه(باشگاه خبرنگاران)، ممکن است برای شما هم پیش‌ آمده باشد که موبایلتان در آب بیفتد. بسیاری‌ از افراد نمی‌دانند در ‌این شرایط چه اقداماتی باید انجام دهند.

روش‌هاي پيشنهادي زير مي‌تواند در نجات تلفن ‌همراهتان‌ مفيد ‌واقع شود. البته توجه ‌داشته باشيد‌ در بعضي موارد، رطوبت نفوذ‌كرده به موبايل موجب زنگ‌زدگي جزئي درون آن مي‌شود كه به مرور زمان گسترش پيدا مي‌كند. بنابراين حتي بعد از عمليات موفقيت‌آميز نجات، گوشي خود را به يك حرفه‌اي بسپاريد تا آن را باز كرده و تمامي قطعات آن را چك كند.

1- سريعا موبايل را از محيط مرطوب و خيس بيرون بكشيد. طولاني شدن اين زمان در افزايش احتمال صدمه ديدن موبايل مؤثر است.

2- اگر مي‌خواهيد چك كنيد كه آيا موبايل كار مي‌كند يا خير، دست نگه داريد. فشردن دكمه‌ها احتمال تأثير مخرب رطوبت را به‌شدت افزايش مي‌دهد و موجب نفوذ بيشتر آب به داخل دستگاه مي‌شود.

3- گوشي را خاموش و باتري گوشي را خارج كنيد تا منابع انرژي را دور از دسترس مدارهاي داخلي نگه‌داريد و از ايجاد اتصال كوتاه و وارد‌شدن صدمه به مدار جلوگيري كنيد. اگر هم خشك‌خشك نشده است اصلا باتري را داخل گوشي نيندازيد چون ممكن است اتصالي كند. احتمال سوختن باتري زياد است پس اگر گوشي بعد از خشك كردن كار نكرد در وهله اول فكر نكنيد گوشي سوخته است!

4- سيم‌كارت را هم در بياوريد. خيلي سريع اين كار را انجام بدهيد چون سيم‌كارت هم خيلي حساس است و اگر در معرض آب بماند سريع مي‌سوزد.

5- هرگونه تجهيزات جانبي را از موبايل جدا كنيد.

6- هرقسمتي كه در دسترس شماست را با حوله خشك كنيد و مواظب باشيد كه اين كار باعث نفوذ آب به داخل موبايل نشود و با دقت سطح خارجي آن را خشك كنيد.

7- حتي بعد از خشك كردن كامل، باز هم امكان دارد كه رطوبت در داخل موبايل وجود داشته باشد، پس باز هم اقدام به روشن كردن و تست گوشي نكنيد.

8- بهترين راه‌حل براي خشک كردن كامل، فرو بردن گوشي در يك ظرف پر از برنج است. برنج به سرعت رطوبت را به‌خود جذب خواهد كرد و گوشي از درون خشك خواهد شد. شما همچنين مي‌توانيد از ژل سيليكا استفاده كنيد كه معمولا در جعبه بسياري از اجناس و محصولات ازجمله كيف و كفش و وسايل الكترونيكي يافت مي‌شود. اگر ژل سيليكا نداشتيد مهم نيست، برنج نپخته به همان خوبي عمل خواهد كرد. فقط يادتان باشد كه ژل سيليكا سرعت پاييني در جذب رطوبت دارد براي همين بايد سريعا دست به‌كار شويد و وقت را هدر ندهيد. بعد از فرو بردن موبايل در خشك‌كن (برنج يا ژل سيليكا)، 24تا 72ساعت آن را به حال خود رها كنيد.

9- استفاده از يخچال يك راه عالي نجات گوشي خيس شده است. براي استفاده از اين راه گوشي را داخل فريزر نگذاريد. دليلش اين است كه معمولا گوشي‌هاي ما از صفحه نمايش LCD استفاده مي‌كنند. ال‌سي‌دي مخفف Liquid crystal display است. مشخص است كه اگر يك مايع را در فريزر بگذاريم يخ مي‌زند و تغيير حالت مي‌دهد. گوشي را در قسمت‌هاي مياني يخچال قرار بدهيد و بعد از نيم‌ساعت در بياوريد. 10دقيقه صبر كنيد و دوباره اين روند را طي كنيد تا به جايي برسد كه مطمئن شويد گوشي خشك خشك شده است.

10- هنگامي كه مطمئن شديد كه گوشي از بيرون و درون خشک شده است، باتري را در دستگاه قرار داده و آن را تست كنيد. اگر نوشابه يا آب نمك و يا امثال آن روي گوشي ريخته شده باشد، بعد از خشك شدن موبايل، كريستال‌ها باقي مانده موجب مشكل و تخريب موبايل مي‌شود بنابر اين اگر موبايل شما با مايعي غيرآب خيس شده است و اين خيسي بيش از اندازه است بايد دوباره شسته شود و اين بار با آب.


در مرحله بعد بايد موبايل خود را خشك كنيد. در حد ممكن آن را در وضعيتي قرار دهيد تا اگر آبي داخل آن شده خارج شود. سپس حدود 48ساعت آن را در فضاي باز و نزديك به كيسه‌هاي مواد مخصوص رطوبت‌گير كه در بسته‌بندي بعضي كالا‌ها هم هست قرار دهيد. بعد از 48ساعت موبايل شما قابل استفاده خواهد بود.

نبايد‌هايي براي خشک كردن

1- استفاده از سشوار براي‌ خشك كردن: مهم نيست كه شما با چه مهارتي از آن استفاده خواهيد كرد، اين كار را انجام ندهيد. هيچ وسيله گرمايشي نبايد براي خشك كردن موبايل استفاده شود. بسياري از تراشه‌هاي درون موبايل، به حرارت حساس هستند و افزايش دما به آنها صدمه خواهد زد. نكته بعدي اين است كه بخار در اين شرايط نمي‌تواند به راحتي از موبايل خارج شود و دوباره درون گوشي به حالت مايع در‌مي‌آيد، پس از اين روش به هيچ وجه استفاده نكنيد. درضمن در آفتاب قرار دادن نيز مي‌تواند تأثيري مشابه داشته باشد.

2- براي خشک كردن پورت‌ها، بعضي اوقات به ذهنمان مي‌رسد كه روي يك خلال‌دندان دستمال كاغذي بپيچيم و آن را در پورت مثلا هدفون فرو كنيم، اگر تكه‌اي از آن دستمال در پورت موبايل گير كند خارج كردن آن كاري بس دشوار خواهد بود.

3- قراردادن موبايل در مايكروويو: اين ابتكار بسيار گران تمام خواهد شد!

FloatNote نت نوشتن حين تماس

گاهي پيش مي‌آيد كه حين يك مكالمه تلفني، مجبور به يادداشت شماره‌اي، آدرسي يا چيزي شويم، ولي كاغذ و قلمي دم‌دستمان نباشد. اينجاست كه FloatNote كاربرد خود را نشان مي‌دهد. با نصب اين اپ، هر بار كه تماسي در موبايل شما در جريان است، يك دفترچه نت‌برداري كوچك و شناور را در صفحه تماس خواهيد ديد كه مي‌توانيد مكالمات خود را روي بلندگو منتقل كرده و حرف‌هاي مخاطب‌تان را با خيال راحت در دفترچه كوچك يادداشت كنيد. در منوي FloatNote، قادريد براي هر مخاطب يك دفترچه يادداشت جداگانه ساخته و نكته‌اي را در آن بنويسيد. حالا هر بار كه دوست‌تان با شما تماس گرفت، با ديدن دفترچه، چيزي را كه مي‌خواستيد با دوست‌تان در ميان بگذاريد، به ياد خواهيد آورد.

چگونه فلش ديسک ها را بدون SAFELY REMOVE ‌كردن، خارج كنيم؟

اگر خواستيد با خيال راحت و بدون نگراني از هرگونه مشكلي فلش يا هارداكسترنالتان را بدون Safely Remove كردن خارج كنيد كافي است مراحل زير را انجام دهيد. فقط توجه داشته باشيد كه در هر صورت بهتر است حين انتقال اطلاعات از اين كار اجتناب كنيد.
باز كردن Device Manager براي اين كار كافي است در منوي استارت كلمه Device Manager را جست‌وجو كنيد.

دنبال USB Deviceها بگرديد.

زماني كه Device Manager باز شد، كافي است روي Disk Drives كليك كنيد تا باز شود. دستگاه‌هايUSB همواره در نام خود عبارت «USB» را دارا هستند.
انتخاب گزينه Quick Removal

نجوم براي همه
«اسطرلاب» از ابزارهاي قديمي نجوم رصدي است كه براي اندازه‌گيري محل ستارگان و سيارات و به‌دست آوردن عرض و طول جغرافيايي محل، به‌كار مي‌رفته است. اين اسم بامسما نام سايتي است كه قصد دارد نجوم را به افراد مبتدي معرفي كند. آزاده كيواني، دكتري اخترفيزيك و شيوانا نظري، دكتري نجوم رصدي، 2 بنيانگذار اين سايت‌ هستند. اميد مؤسسان اين سايت علاقه‌مند‌كردن نوجوانان و جوانان به‌دنبال‌كردن نجوم به‌صورت آكادميك است. گزارش بازديد رصدخانه مونت ميلسون و رابطه فراواني فلزي و جرم ستاره‌اي كهكشان‌هاي دور دست، آخرين مقالات درج شده در اين سايت هستند.

نشانگر تماس مايعات

اگر قصد خريد موبايل دست دوم را داريد و گارانتي‌ برايتان‌ اهميت دارد بايد بدانيد كه ‌يك قطعه بسيار كوچك همانند يك برچسب در گوشي‌هاي امروزي وجود دارد كه با نام نشانگر تماس مايعات (Liquid Contact Indicator LCI) معروف است. اگر مايعات به داخل گوشي نفوذ كرد، اين نشانگر به هنگام برخورد با مايعاتي مانند آب به رنگ قرمز درمي‌آيد و در نتيجه گوشي از گارانتي خارج مي‌شود. اين نشانگر در هر موبايلي در مكان متفاوتي جاي داده مي‌شود، چراكه سازندگان مي‌خواهند اين نشانگر از ديد افراد عادي مخفي باشد تا در استفاده از گارانتي تقلبي صورت نگيرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: گوشی ، آب ، موبایل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار