به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ مصطفی کنارکوهی گفت: در حال حاضر 9 کشتارگاه صنعتی طیور استان، کد رهگیری و تاریخ تولید را با دستگاه جت پرینتر درج میکنند و این بار به منظور تکمیل این طرح، ثبت کد رهگیری بر روی آلایش های خوراکی مرغ نیز اجرائی شد.
وی افزود: همهی کشتارگاههای صنعتی طیور استان که قبلاً با دستگاه تاریخ زن حرارتی تاریخ تولید را درج میکردند به دستگاه جت پرینتر رایانهای تجهیز شدند و کد رهگیری علاوه بر مرغ کشتار روز بسته بندی شده بر روی بسته های جگر،سنگدان و دل نیز حک می گردد.
کنارکوهی بیان کرد: از مزایای این طرح ردیابی محصول تولید شده در تمام مراحل از تولید تا مصرف است و با درج کد ردیابی ، نوع وسیله حمل، کشتارگاه تولید کننده محصول، مرغداری پرورشدهنده، کارخانه جوجه کشی که جوجه ی یکروزه را تولید کرده است و ... قابل شناسایی می باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان اظهار داشت : شهروندان برای اطمینان اعتبار محصولات خریداری شده می توانند کد رهگیری را به شماره 30008903 پیامک نمایند و از اطلاعاتی مانند نام مرغدار، نام کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضاء اطلاع حاصل کنند.
لازم به ذکر است،خوزستان اولین استانی بود که کد رهگیری را بر روی محصولات مرغ کشتار روز تولید شده، درج کرد و طرح ردیابی فرآوردههای خام دامی نیز در کشتارگاههای طیور استان خوزستان از اول شهریور ماه سال 93 آغاز شده و همچنان با جدیت ادامه دارد.
انتهای پیام/ع