به گزارش
خبرنگار بهداشت باشگاه خبرنگاران؛ هرم مواد غذایی از زمانی که ما در حال رشد بودهایم وجود داشته است که مبنایی برای اطلاعات در مورد حقایق تغذیه و بسته بندی مواد غذایی است.
براساس تحقیقات صورت گرفته استفاده از مواد غذایی برای زنان باردار متفاوت است و باید مواردی مثل استفاده از کالری بصورت متعادل، فعالیت بدنی برای مدیریت وزن، استفاده از سبزیجات، غلات و محصولات بدون چربی و غذاهای دریایی و در نهایت مصرف کمتر سدیم و نمک و چربیهای اشباع، چربیهای ترانس، کلسترول و قند اضافه را رعایت کنند.
براساس این مطالعات 15 درصد از کلسترول مصرف شده، به گردش خون در میآید و 85 درصد آن وارد کبد میشود.
استفاده از مواد غذایی که کلسترول زیادی دارند مانند تخم مرغ، میگو و خرچنگ باید به صورت محدود مصرف شود.
DGAC الگوی غذایی است که افراد را در استفاده از چربیهای اشباع شده و قند اضافه و سدیم منع میکند.
انتهای پیام/