به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران بسیاری از ورزشکاران مدالآور جهانی کشورمان مانند هادی ساعی و حمید سوریان زندگی ورزش خود را به ژیمناستیک شروع کردند و در سنین نوجوانی با انتخاب رشته ورزشی مورد علاقه خود پیشرفت چشمگیری نسبت به هم رشتهای خود داشتند.
در ادوار گذشته فدراسیون ژیمناستیک برنامههای متعددی را برای استعدادیابی ژیمناستیک در بین سنین مختلف مخصوصا نونهالان برگزار شد که بسیاری از این طرحها به علت کمبود هزینهها عدم همکاری مربیان و عدم حمایت از استعدادها پس از شناسایی با شکست مواجه شد.
شاهرخ نور رییس کمیته استعدادیابی فدراسیون ژیمناستیک طرح جدیدی را برای کشف استعدادها به فدراسیون ارایه داده است و موفقیت آمیز بودن آن بسیار امیدوار است.
همچنین عدم مدالاوری این رشته در سالهای اخیر عدم استقبال رسانهها و تماشاچیان را به دنبال داشته است که این موضوع مسئولیت روابط عمومی را برای حفظ نام ورزش ژیمناستیک بسیار سنگین میکند.
به گفته روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک ناهماهنگی رسانهها و عدم استقبال آنان از ژیمناستیک ناامید کننده است و بسیار اتفاق افتاده است که برای برگزاری اردوها مسابقات و رویدادهای دیگر این رشته هماهنگیهای زیادی انجام شده است اما استقبال چشمگیری از آن به عمل نیامد.
همانطور که میدانیم روابط عمومی نقطه حساس هر سازمانی است و باید به شکل یک کمیته در بیاید در واقع باید تشکیلاتی به نام روابط عمومی داشت چون یک نفر به تنهایی قادر به انجام کارهای سنگین روابط عمومی نیست.
و حالا که تیم ملی ژیمناستیک کشور مان اردوهای مختلف را پشت سر میگذارد و امید به کسب سهمیه المپیک را دارد اما شاید با توجه به کمبود امکانات و عدم بودجه کافی در فدراسیون کمی این موضوع دور از ذهن به نظر میآید کسب موفقیت را دارند که نقش رسانهها و حمایتهای بیدریغ آنان لازمه موفقیت این تیم است.
با اجباری شدن ژیمناستیک در مدارس و فراگیر شدن آن در مهد کودکها امید است به این رشته ورزشی توجه بیشتر شود.
گزارش از زینب زارع
انتهای پیام/