حیات کره زمین همواره در خطر برخورد سیارک ها و اجرام آسمانی بوده است، بر همین اساس دانشمندان طرح‌های پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ، یک مهندس شاغل در شرکت گوگل یک نقشه تعاملی منحصر به فرد از وضعیت سیارکها در منظومه شمسی در 50 سال آینده ترسیم کرده است.


گفتنی است، براساس این نقشه میلیو‌ن‌ها سیارک در منظومه شمسی وجود دارد و بسیاری از آنها خطری جدی برای برخورد با کره زمین و نابودی حیات در این سیاره هستند.


بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس پژوهش‌های فضایی کره زمین به طور متوسط در هر 5000 هزار سال مورد اصابت توسط یک سیارک بزرگ قرار می‌گیرد.


براساس تحقیقات حدود یک میلیون سیارک در مجاورت کره زمین وجود دارند و بسیاری از آنها از فلزات فوق العاده گرانبها و کمیاب حتی ناشناخته تشکیل شده‌اند.

با وجود اینکه اکثر سیارکهای کوچک که از جو زمین رد شده به سطح سیاره برخورد می‌کنند در مناطقی مانند اقیانوس آرام و یا اطلس وارد آب می‌شوند اما کارشناسان اعلام کرده‌اند در فاصله سالهای 2000 تا 2013 در حدود 26 برخورد به مناطق مسکونی و زمین از سوی سیارکها رخ داده که منجر به جراحت و نیز تخریب اماکن شده است.

در حال حاضر تیمی از متخصصان دانمارکی در حال طراحی و ساخت یک فضا پیما برای هدف گرفتن سیارکهای در مسیر سیاره زمین و نابود کردن آنها قبل از برخورد به کره زمین هستند.



انتهای پیام/


برچسب ها: سیارک ، زمین ، رصد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.