به گفته متخصصان از انستیتوی فناوری‌های شیمیایی هند، مصرف فلفل بلغاری قرمز و زرد باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی می شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از rosbalt.ru محققان دریافتند؛ فلفل بلغاری،‌هضم کربوهیدرات ها و لیپیدها (چربی) را کند می‌کند و در نتیجه، از افزایش سطح قند درخون و پیدایش توده بدنی زیاده از حد، جلوگیری می‌کند.

 به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد. 

متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه می‌کنند. 


انتهای پیام/ 
برچسب ها: فلفل ، دیابت ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.