بر‌اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر بیش از یک چهارم جمعیت دنیا از بیماری کم‌خونی رنج می‌برند و علت اصلی این بیماری تغذیه نادرست مردم جوامع مختلف است.

مهدی فهیمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سالهای اخیر بیماری‌ها و عارضه‌هایی نظیر کم‌خونی در نقاط مختلف دنیا افزایش یافته و مشکلات و عوارض جانی و مالی گسترده‌ای را موجب شده است. 

وی با بیان اینکه کم خونی در بین نوزادان، کودکان و زنان باردار بیشترین شیوع را دارد، اظهار داشت: برخی از بررسی‌ها و آمارها نشان می‌دهند که از هر سه کودک، یک کودک دچار کم‌خونی بوده که اغلب این موارد در بین کودکان کمتر از پنج سال مشاهده می‌شود. 

فهیمی با اشاره به افزایش موارد کم خونی در دنیا و گسترش عوارض مرتبط با آن، تاکید کرد: بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر بیش از یک چهارم جمعیت دنیا از بیماری کم‌خونی رنج می‌برند و علت اصلی این بیماری تغذیه نادرست مردم جوامع مختلف است. 

وی گفت: شایع‌ترین علت کم خونی در جهان، کمبود آهن است و متاسفانه رژیم غذایی بسیاری از مردم، فاقد منابع غذایی حاوی آهن است. 

فهیمی خاطر نشان کرد: گوشت، میوه و سبزی‌ها منابع غذایی مهمی از آهن هستند که مصرف روزانه آنها راهکار اصلی پیشگیری از کمبود آهن و در نتیجه جلوگیری از بروز کم‌خونی است.



انتهای پیام / 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار