به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ در این جشنواره غذا که در مدرسه ابتدایی دخترانه مهر ایران ناحیه 2 رشت برگزار شد ، 50 نفر از دانش آموزان این واحد آموزشی با کمک والدین و اولیاء مدرسه 20 نوع غذای محلی و شیرینی سنتی را طبخ کردند.
مریم درخشان مدیر این واحد آموزشی آشنا ساختن دانش آموزان با غذاهای محلی و پرهیز از غذاهای فست فود را از مهمترین اهداف برپایی این جشنواره اعلام کرد.
در کنار این جشنواره همچنین مربیان مدرسه ، با گردآوری و نمایش صنایع دستی ، دانش آموزان را با آداب و رسوم استان آشنا کردند.
انتهای پیام/ع