متخصص تغذیه گفت: حفظ وزن نرمال در ایجاد آرامش برای افراد، نقش زیادی دارد. تغذیه می‌تواند حامی مغز در کنترل و مدیریت استرس باشد.

گیتی بهدادی‌پور متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با اشاره به رابطه تغذیه و آرامش اعصاب اظهار کرد: اختلالات روحی و روانی مثل افسردگی و اضطراب، در بسیاری از افراد شایع است. تغذیه نقش موثری در حفظ سلامت روان دارد.  
 
وی افزود: افرادی که رژیم غذایی نامناسب دارند، بیشتر به افسردگی مبتلا می‌شوند. تغذیه می‌تواند حامی مغز در کنترل و مدیریت استرس باشد.  
 
بهدادی‌پور در ادامه گفت: رژیم غذایی که جزئی‌ترین نیاز بدن را فراهم می‌کند، تضمین کننده سلامت روان است.  
 
این متخصص تغذیه تصریح کرد: حفظ وزن نرمال در ایجاد آرامش برای افراد، نقش زیادی دارد. بنابراین افراد باید وزن خود را در محدوده طبیعی حفظ کنند.  
 
وحیدیان خاطرنشان کرد: روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب بنوشید و از مصرف قهوه، چای پررنگ و نوشابه‌های گازدار اجتناب کنید.  
 
وی افزود: ویتامین ب۶ در فعالیت‌های عصبی بدن موثر است، در گندم، ذرت، جگر و میوه‌ها ویتامین ب۶ وجود دارد.  میزان نیاز افراد به این ویتامین، تحت تاثیر مقدار پروتئینی است که از راه غذا دریافت می‌کنند.  
 
بهدادی‌پور در انتها گفت: سلنیوم و فولیک اسید، ۲ عنصر مهم در ایجاد سلامت روح و روان هستند.  
 
سلنیوم در غذاهایی مثل گوشت، ماهی و غلات و فولیک اسید در سبزیجات، کلم بروکلی و پرتقال یافت می‌شوند.  


 
انتهای پیام/
برچسب ها: استرس ، مغز ، سلامت روان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.