جواد کرمعلی پزشک عمومی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل بهار، مزاج رو به تعادل پیش میرود بنابراین نیاز کبد به غذاهای سبک و غذاهای سردی بخش و عرقیات و سبزیجات بهاری احساس میشود.
وی افزود: غذاهای سرد جلا دهندهی کبد بوده و سموم را از طریق افزایش مدفوع و ادرار دفع کرده و چربی، قند و فشار خون بالا را کاهش میدهد و از همه مهمتر اثرات رنج آور گرمی خوراکی را خنثی میکند.
وی اظهار داشت: از جمله غذاهای سردی بخش انواع ماهیها، لبنیات، خوارکها و خورشتهای سبزیدار، انواع سالاد و بخصوص آش را میتوان نام برد.
کرمعلی خاطر نشان کرد: مصرف سبزیجات برگ سبز، جوانهها و همچنین نخود، لوبیا، بادمجان، کلم، کرفس، کاهو و سبزیجات کوهی و عرقیاتی همچون کاسنی و شاتره شستوشو دهنده کبد و تصفیه کننده خون است.
انتهای پیام/