سرعت اینترنت و کیفیت آن، اصلی‌ترین دلیل یک تجربه لذت بخش در بازی‌های آنلاین محسوب می‌شود. لذتی که با اوضاع نابه‌سامان اینترنت در کشورمان، خیلی در دسترس کاربران ایرانی نیست. طبق آمار، ایران از نظر سرعت اینترنت در بین ۲۰۰ کشور، در جایگاه ۱۴۷ قرار دارد، اما برای اطلاع از جزئیات بیشتر همراه گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران باشید.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ بازی‌های آنلاین سال‌ها است که مهم‌ترین دلیل تبدیل بازی‌های ویدیویی به بزرگ‌ترین سرگرمی بشر به شمار می‌روند. با عرضه کنسول‌های نسل هفتم و رویکرد جدی‌تر سازنده‌های کنسول‌های بازی و همچنین توسعه‌دهندگان، این حوزه بزرگ و بزرگ‌تر شد تا جایی که امروز به عنوان یک ورزش محسوب می‌شود. ورزشی که از آن با نام eSport یا ورزش الکترونیکی یاد می‌شود.

جایگاه ایران در سرعت اینترنت دنیا چند است؟

اگرچه اینترنت در کشورمان با پیشرفت خوبی از نظر تعداد مشترکان مواجه بوده اما زیرساخت‌های نامناسب باعث شده تا کاربران ایرانی بازی‌های آنلاین نتوانند آن‌طور که باید و شاید از این بازی‌ها لذت ببرند. وزارت ارتباطات و اطلاعات گزارش کرد که در آخرین رتبه‌بندی جهانی کشورها از وضعیت اینترنت، ایران رتبه‌ی ۱۴۷ ایران در میان ۲۰۰ کشور جهان از نظر سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند و جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان از نظر سرعت دانلود اینترنت موبایل حکایت دارد.

آخرین وضعیت اینترنت در ایران و مقایسه سرعت و قیمت این پروتکل ارتباطی با سایر کشورهای جهان که از سوی سایت نت ایندکس – معروف‌ترین مرجع ارائه آمار از سرعت و قیمت اینترنت در جهان منتشر شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شد.

سرعت دانلود در ایران پایین تر از متوسط جهانی
طبق این آمار سرعت دانلود پهن‌باند به‌طور متوسط در جهان ۲۳ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود پهن‌باند نیز به‌طور متوسط ١٠,٧ مگابیت بر ثانیه است و براساس این آمار کاربران پهن‌باند به‌ازای دریافت هر مگابیت بر ثانیه، مبلغ ۵.٢۴ دلار پرداخت می‌کنند. همچنین متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در جهان ١٢.٢ مگابیت بر ثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل پنج مگابیت بر ثانیه است.

نت‌ایندکس سرعت متوسط دانلود کاربران خانگی اینترنت در ایران را ۵,۶ مگابیت بر ثانیه اعلام کرده است که این آمار براساس اطلاعات دریافتی از یک ‌میلیون‌ و ۵٢٩هزار و ۴۵٧‌ آی‌پی یکت به دست آمده که از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ با استفاده از سایت «اوکلا اسپید تست» سرعت اینترنت خود را چک کرده‌اند.

جایگاه ایران در سرعت اینترنت دنیا چند است؟

طبق همین آمار متوسط سرعت آپلود در ایران ٣.۵ مگابیت بر ثانیه و متوسط قیمت اینترنت در ایران ۵.٩۵ دلار به‌ازای هر مگابیت بر ثانیه است؛ درهمین حال متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران چهار مگابیت بر ثانیه و همچنین سرعت آپلود اینترنت موبایل در ایران ١.۴ مگابیت بر ثانیه است که این آمار نیز از اطلاعات هشت‌میلیون ‌و٩٣٨هزار و ۶٨‌ آی‌پی واحد از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ دریافت شده است.

رتبه ۱۴۷ ایران در سرعت دانلود باندپهن؛ پایین‌تر از عراق و بوتان
ایران در رتبه‌بندی سرعت دانلود پهن‌باند در جهان، در رتبه ۱۴۷ از میان ۲۰۰ کشور قرار دارد؛ طبق آمار به‌دست‌آمده، ایران در این رتبه‌بندی پایین‌تر از عراق، بوتان، مراکش، جزایر ویرجینیا و بالاتر از ساحل‌عاج، نیجریه، کاستاریکا و لیبی قرار گرفته است.

در این رتبه‌بندی سنگاپور با متوسط سرعت دانلود ١١٩,٢٣ مگابیت بر ثانیه با اختلاف در رتبه اول قرار گرفته است. کشور بسیار کوچک «سن‌پیر او می‌کلون» (که کمتر از هفت هزار نفر جمعیت دارد!) در رتبه دوم و هنگ‌کنگ، ژاپن، رومانی و کره‌جنوبی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

در انتهای جدول نیز گینه استوایی با متوسط سرعت اینترنت ١.٠٩ مگابیت بر ثانیه آخرین رتبه را در میان ٢٠٠ کشور دارد. پس ‌از این کشور نیز به‌ترتیب گامبیا، کنگو، گینه، سوریه و کوبا قرار دارند.

رتبه ۱۲۸ ایران در سرعت آپلود باندپهن؛ پایین تر از هندوراس و اکوادور
در رتبه‌بندی سرعت آپلود نیز ایران در جایگاه ۱۲۸ در میان ۲۰۰ کشور قرار دارد. در این رتبه‌بندی ایران پایین‌تر از جزایر کیمن، هندوراس، سن مارتین و اکوادور و بالاتر از جزایر فارو، گینه‌نو، اندونزی و جزایر تورکس و کایکوس قرار دارد.

جایگاه ایران در سرعت اینترنت دنیا چند است؟

در رتبه‌بندی سرعت آپلود هم سنگاپور در صدر است. متوسط سرعت آپلود در سنگاپور ٩٨.٠٣ مگابیت بر ثانیه است. هنگ‌کنگ نیز با اندک اختلاف از سنگاپور دوم است و سپس با اختلاف ژاپن، کره‌جنوبی، ماکائو و لتونی در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

جمهوری دموکراتیک کنگو با سرعت آپلود ٠.۵۵ مگابیت بر ثانیه در آخرین جایگاه این رتبه‌بندی قرار دارد. پس از جمهوری کنگو به‌ترتیب ونزوئلا، جزایر ماریانای‌ شمالی، سوریه و گینه قرار دارند.

رتبه ۱۹۸ ایران در دانلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از بوسنی و فلسطین
به گزارش مهر، در رتبه بندی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ایران در جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد، مصر، بوسنی، اندونزی و فلسطین در این رده‌بندی از ایران بالاتر و پاکستان، هند، لائوس و تونس پایین‌تر از ایران قرار دارند. رتبه نخست این رده‌بندی در اختیار نیوزیلند، با سرعت دانلود اینترنت موبایل ٢۶,۵۵ مگابیت بر ثانیه است.

چین، دانمارک، تایوان، امارات و فنلاند به‌ترتیب در جایگاه دوم تا ششم این رده‌بندی قرار دارند. رتبه آخر این رده‌بندی نیز در اختیار اوکراین، با سرعت دانلود اینترنت موبایل ١.۴۶ مگابیت بر ثانیه است؛ ویتنام، سودان، الجزایر، پاراگوئه و تانزانیا به‌ترتیب بالاتر از اوکراین در انتهای جدول قرار دارند.

جایگاه ایران در سرعت اینترنت دنیا چند است؟

رتبه ۹۶ ایران در آپلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از نیجریه و مراکش
در رتبه‌بندی سرعت آپلود اینترنت موبایل در جهان نیز، ایران در جایگاه ۹۶ از بین ۱۱۴ کشور جهان قرار دارد. در این رده‌بندی نیجریه، مراکش، پاکستان و ترکیه بالاتر از ایران و بوسنی، اندونزی، فلسطین و بنگلادش پایین‌تر از ایران قرار دارند.

 جایگاه اول در این رده‌بندی در اختیار دانمارک با سرعت آپلود اینترنت موبایل ١١.۶۶ مگابیت بر ثانیه است. لوکزامبورگ، تایوان، امارات، کویت و نیوزیلند در جایگاه‌های بعدی این رده‌بندی قرار گرفته‌اند. در انتهای رتبه‌بندی، سودان با متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل ٠.۴٩ مگابیت بر ثانیه در جایگاه آخر قرار دارد. اوکراین، ویتنام، نیکاراگوئه، میانمار و پاراگوئه به‌ترتیب بالاتر از سودان در انتهای این رده بندی قرار دارند.

رتبه ۴۶ ایران در رده بندی قیمت اینترنت؛ پایین تر از ایتالیا و اسپانیا
رتبه بندی نت ایندکس از قیمت اینترنت به‌ازای دلار بر مگابیت بر ثانیه و اطلاعاتی که کاربران ۶۲ کشور در اختیار این سایت گذاشته‌اند ثبت‌ شده است؛ در این رتبه‌بندی کشورها به ترتیب اینترنت ارزان‌تر رتبه‌بندی شده‌اند. ایران در این رتبه‌بندی در جایگاه ۴۶ قرار داشته و تنها ۱۶ پله با انتهای رتبه‌بندی فاصله دارد؛ ایتالیا، عربستان، اسپانیا و نیوزیلند بالاتر از ایران و مکزیک، فرانسه، آرژانتین و کلمبیا پایین‌تر از ایران قرار دارند.

جایگاه ایران در سرعت اینترنت دنیا چند است؟

در ابتدای رتبه‌بندی بلغارستان با قیمت اینترنت ٠,۴٣ دلار بر مگابیت بر ثانیه لقب ارزان‌ترین اینترنت در دنیا را به خود گرفته است. پس از بلغارستان، روسیه، اوکراین، رومانی، اسرائیل و مجارستان قرار دارند.

در انتهای جدول رتبه‌بندی آفریقای‌جنوبی به‌عنوان گران‌ترین اینترنت دنیا شناخته می‌شود. اینترنت در آفریقای‌جنوبی به‌ازای هر مگابیت بر ثانیه ١٩.٠۶ دلار است. در این فهرست فیلیپین، اندونزی، مصر، مالزی و امارات به ترتیب بالاتر از آفریقای جنوبی قرار گرفته‌اند.

در ۲۷ کشور ابتدایی این فهرست، قیمت اینترنت کمتر از سه دلار، یعنی حداقل نصف قیمت اینترنت در ایران است.

  منبع:     Entekhab  

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امین
۲۲:۵۰ ۲۴ شهريور ۱۳۹۴
کم کاری در این عرصه باعث شد رهبر انقلاب شخصا وارد عمل شوند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۳۸ ۱۵ تير ۱۳۹۴
واقعا خجالت آوره
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۱۵:۱۳ ۰۹ تير ۱۳۹۴
از اخر اولیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
چندروز پیش اومدیم تو یه لحظه حساس ایمیل بزنیم ولی نشد از بس سرعت پایین بود یه فایل یک مگابایتی رو نتوستم اتچ کنم. واقعا که خیلی اعصابم خورد شد.
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل
۱۴:۰۵ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴
البته این مقایسه با حساب دلاری هزار تومن تقریبا درست در میاد ولی با دلار سه هزار تومن یعنی حدود 15 دلار که در رده همون افریقای جنوبی میشه
اینترنت در جهان رایگان و نا محدود هستش و کشور ها فقط مقداری پول برای توسعه زیر ساخت ها میگیرند
Iran (Islamic Republic of)
masoud
۱۷:۰۸ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
خنده دار نیست؟ من الان خودم سرعت 1مگ دارم و ساکن روستا هستم. خرداد اشتراک یک ساله اینترنت من تموم میشه و جالب اینجاست که میگن به دلیل نبود امکانات به روستاییان سرعت 512 رو خواهیم داد. من میخوام بدونم اگه امکانات نیست چرا ما الان سرعت 1 مگ داریم؟ اگه امکانات نیست چرا حتی سرعت 2 مگ داریم؟ چرا هیچکس توجه نمیکنه. مگه ملاک کاربر بودن نیست ما هم کاربر هستیم. از باشگاه خبرنگاران خواهشمندم در رابطه با این موضوع پیگیر باشند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد از اهواز
۰۲:۱۴ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
با سلام از مدیران محترم تقاضا دارم جهت سهولت کاربران اينترنتي قدری سرعت اینترنت را افزایش دهید با تشکر فراوان
آخرین اخبار