مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: میزان مرغ سبز تولید شده در استان در سال گذشته را 28 هزار قطعه بوده که این میزان امسال به 100 هزار قطعه مرغ سبز در استان رسیده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛ نادر پرور گفت: در تولید مرغ سبز آنتی‌بیوتیک مصرف نمی‌شود از همین رو حدود 20 درصد گرانتر از انواع مرغ معمولی به فروش می‌رسد.

وی گفت: اینکه تا کنون تولید مرغ ارگانیک در کشور نداشته‌ایم و مرغ سبز با مرغ ارگانیک تفاوت دارد و مرغ ارگانیک مرغی است که به شیوه کاملا طبیعی و بدون دارو، هورمون تولید می شود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.