به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ؛سرخپوشان از ابتلای فصل چهاردهم تاکنون 11عضو هیأت مدیره 5مدیر عامل و 5سرمربی را به خود دیدهاند که در نوع خود جالب توجه است.
امیررضا خادم که از سوی وزیر ورزش و جوانان نماینده تام الاختیار سرخابیها شد آن طور که باید نتوانست به اوضاع باشگاه پرسپولیس سر و سامان بدهد. این تیم از ابتدای فصل تاکنون 11 عضو هیأت مدیره داشته است که این اعضا بعد از مدتی به 4نفر کاهش یافتند.
شایان ذکر است؛ حمیدرضا سیاسی، حسین کلانی، محمدرضا زادمهر، مصطفی سلیمی، علی اصغر مونسان، علی اکبر طاهری، حسین کاظمپور، حمید استیلی، مهدی خواجه وند، علیرضا رحیمی و جعفر کاشانی یازده عضو هیأت باشگاه پرسپولیسی بودند که در نهایت فقط جعفر کاشانی، محمدرضا زادمهر، مصطفی سلیمی و علی اصغر مونسان در هیأت باشگاه پرسپولیس ماندنی شدند که البته سلیمی چندی پیش به خاطر پروندههای مرتبط با سیاسی بازداشت شده است.
تغییرات باشگاه پرسپولیس به اعضاء هیأت مدیره محدود نشده است و حتی گریبان مدیران عامل این تیم را هم گرفته است. از ابتدای فصل تاکنون 5نفر به عنوان مدیر عامل، قائم مقام و یا سرپرست در باشگاه پرسپولیس فعالیت کردند.
علیرضا رحیمی، حمیدرضا سیاسی، علی اکبر طاهری، بهروز منتقمی، محمد حسین نژاد فلاح، مسئولیت اداره باشگاه پرسپولیس را عهده دار شدند.
البته پس از مدت کوتاهی افراد مذکور از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس کنار گذشته شدند، هم اکنون حمید رضا سیاسی کروی نیز با حواشی بسیاری مواجه بوده است.
به عنوان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس شناخته میشود، سیاسی پیشتر استعفایش را به اعضاء هیأت مدیره باشگاه اعلام کرده است اما اعضاء هیأت مدیره با درخواست وی موافقت نکردهاند و سیاسی تا زمان برگزاری مزایده سوم مدیر عامل پرسپولیس باقی میماند. اعضاء هیأت مدیره تصمیم نهایی در خصوص مدیریت باشگاه پرسپولیس و حمیدرضا سیاسی را پس از مزایده اتخاذ میکنند.
مشکلات پرسپولیس به تغییرات هیأت مدیره و مدیر عاملی پایان نیافته است.
این تیم در جذب سرمربی نیز با مشکلات در فراز و نشیبهای فراوانی در این فصل مواجه بوده است، از ابتدای فصل 14 علی دایی با حواشی بسیاری در تیم پرسپولیس فعال شد پس از هفت هفته حمید درخشان جانشین علی دایی در سرمربیگری تیم پرسپولیس شد.
حمید درخشان پس از حضور در نیمکت پرسپولیس نتوانست توقعات هواداران را در کسب نتیجه برآورده کند.
درخشان پس از تحمل فشارهای روانی بسیار پیش از بازی با النصر در لیگ قهرمانان استعفا داد.
حسین عامری هدایت تیم پرسپولیس را به صورت مقطعی بر عهده گرفت، پس از عبدی، پانادیچ در دیدار با استقلال خوزستان بر نیمکت پرسپولیس نشست، البته در خلال اعتراضات هواداران به نتایج ضعیف، نژاد فلاح قائم مقام باشگاه در سفری به ترکیه، اسباب حضور برانکو را در تیم پرسپولیس فراهم کرد.
برانکو سرمربی جدید تیم پرسپولیس در اواخر لیگ چهاردهم شد.
وی در نخستین حضورش در نیمکت پرسپولیس مقابل سپاهان در ورزشگاهآزادی مغلوب شد البته نمیتوان مسئولیت این باخت را به عهده برانکو گذاشت، باید صبورانه منتظر لیگ پانزدهم با تفکرات برانکو بود و اینکه آیا پرسپولیس با برانکو در لیگ پانزدهم موفق میشود یا خیر؟ البته مزایده در مرحله سوم میتواند زمینههای بهبود وضعیت دو تیم را فراهم کند. آنچه مشخص است بحران بزرگ در تیمهای پرسپولیس و استقلال است باید همگان دست در دست هم مشکلات سرخابیها را کم کنند.
گزارش حاکی است؛ باشگاه پرسپولیس سالها دچار تغییرات متوالی و حواشی بسیار است، اگرچه همگان پیش از تغییرات در وزارت ورزش بر این باور بودند که با حضور افراد و نگاههای جدید میتوانیم در آینده شاهد ثبات در 2 باشگاه بزرگ پرسپولیس و استقلال باشیم اما بر خلاف تصور همگان مشکلات و حواشی تیمهای بزرگ همچنان به قوت باقی است و حتی میتوان بیان کرد که مشکلات دو تیم نسبت به گذشته نیز افزایش یافته است.
این در دسر های سرخ حتی در فروش این تیم هم تاثیر گذاشته است و کشمکش در مزایده هم کماکان ادامه دارد و شاید فردا که قرار است برنده مزایده معرفی شود به فردا های دیگر نیز کشیده شود.
برای دیدن اینفوگراف در سایز اصلی
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/