خوردن فلفل با افزایش متابولیسم بدن و سوزاندن چربی به ‫کاهش وزن‬ کمک می کند. تندكردن طعم غذاهای دارای چربی‬، می‌تواند به سوزاندن کالری‬ در بدن كمك كرده و مانع افزایش وزن‬ شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، همه ما بعد از خوردن غذاهای تند كه شامل كاری یا فلفل هستند، احساس گرما می‌كنیم. دلیل این موضوع وجود یك تركیب شیمیایی به نام "كاپسایسین" در ادویه‌هاست كه طعم تند بعضی از آنها نیز از این ماده سرچشمه می‌گیرد. البته باید توجه داشت كه فقط با مصرف فلفل نمی‌توان به كاهش وزن امیدوار بود بلكه در كنار آن شما باید به فكر كاهش میزان كالری دریافتی و افزایش فعالیت بدنی هم باشید.

تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که کاپسیسین باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن می‌شود.این ماده خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که سلول‌های بدن را از آسیب مولکول‌های رادیکال آزاد محافظت می‌کند و از خاصیت ضد باکتریایی نیز برخوردار است.
کاپسیسین نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین می‌دهد بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی، میزان ورم ناشی از این بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

‫#‏فلفل‬ با تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی در معده و نابودی باکتریهایی که می‌توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می‌کند. خاصیت ضد باکتری فلفل از بروز اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می‌کند و این ماده غذایی یکی از منابع سرشار ویتامین ث و کاروتن‌ها است.
 
فلفل خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. کاپسیسین موجود در فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد‌سرطانی عمل کرده و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان‌زا در بدن می‌شود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می‌کند.
انتهای پیام/
برچسب ها: دارو ، ادویه ، قلب ، بیماری ، درد ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.