معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: غذاهای سرخ کردنی و غذاهایی را که روی زغال طبخ می شود ، به کودکان ندهید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان، دکتر نخعی در همایش غذاهای سرطان زا با اعلام اینکه ذائقه کودکان در 3 و4 سال اول زندگی آنها تشکیل می شود افزود: خانوادها دقت کنند بچه‌ها را به خوردن میوه وسبزی عادت بدهند و از دادن غذاهای شور و شیرین به آنها پرهیز کنند.

وی یادآور شد :خانواده ها باید به تغذیه دانش آموزان اهمیت دهند و از مواد مغذی وسالم استفاده کنند.

انتهای پیام/ز
برچسب ها: غذا ، سرخ کرده ، زغال ، کودک ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴
این دکترها چرا کمی فکر نمی کنن و نسخه میپیچند
آخه برادرمن میوه ها از کیلوی 3000 تومان شروع میشن و میرن بالا یه چندتای قیمتشان زیره که آن هم بیشترش آبه مثل هندوانه ، سیرِ سیر که هندوانه بخوری چند ساعت نگهت میداره یک الی دو ساعت ولی سیب زمینی از 700 تومان شروع میشه و تازه چندساعتی رفع گرستگی میکنه مخصوصا سرخ کرده اش ، حالا شما بودید و یه حقوق بخورو نمیر باز میوه میگرفتید یا سیب زمینی دکتر جان