تولیدکننده معروف پاستای ایتالیایی اخیرا در خط جدید تولید خود اسپاگتی‌هایی را گنجانده است که به پخت و پز نیاز ندارد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری rosbalt؛ برای آماده کردن این پاستای جدید کافی است آن را در داخل قابلمه قرار داد و مقداری آب سرد را که به دقت اندازه گیری شده به آن افزود و قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی شعله قرار داد. 

در طی مدت زمانی که پاستا بر روی شعله است، آب جذب پاستا می‌شود و تا اندازه‌ای این گرما ادامه دارد که پس از ریختن سس و پنیر در آن، بتوان پاستا را مصرف کرد. 

در این روش در زمان تهیه غذا صرفه جویی می‌شود و اجازه پخت طولانی مدت به پاستا نمی‌دهد، علاوه بر آن پخت آن به یک قابلمه محدود می‌شود.


 
انتهای پیام/

برچسب ها: اسپاگتی ، آب ، پخت غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.