به جای استفاده از غذاهای آماده و کنسروی، آشپزی کنید.

به گزارش خیرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، از پیچیدن مواد غذایی لای کاغذهای آلومینیومی بپرهیزید؛ زیرا در دمای بالا باعث انتقال این ترکیبات به مواد غذایی می‌شوند و از لوازم آلومینیومی استفاده نکنید.

برچسب محصولات غذایی را با دقت بخوانید، کلماتی مانند E172 (رنگ‌های خوراکی)‌، 520E،E521 ،E522 و 523 E(در محصولات غذایی صنعتی)‌، 554E، 555E، E556 وE559 (در نمک، شکر، کاکائو، بعضی پنیرها، برنج، سوسیس و کالباس و...) و 541 E(در بیسکوئیت‌ها و...) همان ترکیبات آلومینیومی هستند.
 
 بهتر است در خرید این قبیل محصولات غذایی احتیاط بیشتری داشته باشید.از دئودورانت‌های بدون الکل و بدون آلومینیوم کلروهیدرات استفاده کنید.
 
برای در امان بودن از مضرات آلومینیوم از همین امروز مصرف غذاهای کنسروی را محدود کنید و  برای پخت و پز غذاهایتان از ظروف سالم و لعاب دار استفاده کنید.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: آلومینیوم ، سالم ، لعاب ، شکر ، کنسرو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.