فرهاد سالاری، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: کمبود آهن و کمخونی ناشی از آن، از مشکلات مهم بهداشتی و تغذیه در جهان و از جمله در کشور است که متاسفانه درد بالایی از افراد جامعه به ویژه کودکان گرفتار آن هستند.
وی با اشاره به اینکه موارد ابتلا به کمخونی در سالهای اخیر افزایش قابل ملاحظهای داشته، تاکید کرد: برخی از تحقیقات نشان میدهند حدود 30 تا 40 درصد کودکان دچار کمخونی بوده و اغلب موارد کمخونی در آنها، مربوط به کمبود آهن است.
سالاری افزود: علاوه بر کودکان، زنان باردار و دختران نوجوان و جوان نیز بیشتر از سایر گروههای جامعه دچار کم خونی میشوند.
وی با بیان اینکه مصرف آهن برای حفظ سلامتی بدن، رشد، فراهم کردن شرایط مناسب یادگیری و ضریب هوشی بسیار نیاز است، یادآورشد: بررسی هایی که تاکنون صورت گرفته نشان میدهد اغلب کودکان به دلیل تغذیه نادرست خود، در معرض ابتلا به کم خونی هستند.
سالاری خاطرنشان کرد: مصرف ناکافی گوشتها به ویژه گوشت قرمز و دریافت کم ویتامینها به ویژه مواد غذایی حاوی ویتامین c و درمقابل مصرف زیاد تنقلات و مواد غذایی کم ارزش و حتی مضر، از دلایل اصلی گسترش کم خونی به ویژه در بین کودکان است.
انتهای پیام/