غلام علی بثکی متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان خبرنگاران گفت: زیره سیاه، باعث جلوگیری از خیلی بیماری ها می شود بطور مثال: ضدکرم، کم خونی، میکروب، سرطان، تورم، اسپاسم، نفخ، قارچ، هضم کننده غذا، ادرار آور، قاعده آور، خلت آور و افزایش شیر مادران می شود.
وی افزود: برای هر فردی که این علائم و بیماری مشکلی ها را داشته باشد زیره سیاه بهترین گزینه برای درمان و جلوگیری است.
غلام علی بثکی تصریح کرد: زیره سیاه را افرادی که نشان بالا است می توانند به اندازه 6 گرم یعنی یک قاشق غذا خوری مصرف کند ولی افرادی که سنین کمتری دارند باید زیره سیاه را کمتر استفاده کنند.
وی بیان کرد: افراد می توانند از زیره سیاه روی نان، داخل غذاهای مختلف و ماست یا سالادها استفاده کنند.
متخصص طب سنتی در رابطه با مشکلات زیره سیاه اظهار داشت: مشکل خاصی گزارش نشده ولی امکان حساسیت روی پوست می تواند ایجاد شود و فرد اگر این علائم را روی پوست خود مشاهده کند باعث از استفاده زیره سیاه پرهیز کند ودر رابطه با دهان آن نگرانی وجود ندارد و به مرور زمان خارش پوست برطرف خواهد شد و نیازی به مراجعه پزشک نیست.
انتهای پیام/