به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی وزارت نفت،مهدی محمدی، با اشاره به این که این پایلوت می تواند کاربردها و قابلیتهای مختلفی برای صنعت داشته باشد، اظهار کرد: از پایلوت موبایل نمکزدا می توان برای آزمایش عملکرد اوضاع عملیاتی برای انواع نفت خام، انتخاب شرایط عملیاتی بهینه و همچنین بررسی عملکرد ماده ای به نام دمولسیفایر استفاده کرد.
مسئول طرح تدوین دانش فنی نمکزدای الکتروستاتیک نفت خام در پژوهشگاه صنعت نفت افزود: هم اکنون، سالانه واحدهای نمکزدا تحت آزمایشهای میدانی انتخاب دمولسیفایر قرار می گیرند و این ریسک وجود دارد که نفت خام خروجی از واحد، کیفیت صادرات و انتقال را نداشته باشد.
وی با اشاره به این که یک انشعاب از خوراک واحد اصلی وارد این پایلوت می شود، تاکید کرد: با استفاده از پایلوت موبایل می توان عملکرد دمولسیفایری که قرار است آزمایش میدانی شود، در مقیاس خیلی کوچکتر از صنعت مورد بررسی قرار گیرد و با توجه به نتایج هریک از آنها، در مورد آن تصمیم گیری کرد که کدام دمولسیفایر با توجه به شرایط مخزن، نوع نفت خام و میزان آب همراه، گزینه مناسبتری است.
محمدی تصریح کرد: با این کار، همه ریسکها به جای واحد صنعتی به پایلوت موبایل منتقل می شود و این پایلوت می تواند به واحدها و مناطق عملیاتی متقاضی مختلف سرویس دهد.
وی ادامه داد: ساخت پایلوت موبایل نمک زدا، یکی از پیشنهادهایی است که پژوهشگاه صنعت نفت توانایی طراحی، ساخت و راه اندازی آن را داراست و به صنعت ارائه می دهد که در کنار واحدهای عملیاتی و بهره برداری قرار گیرد.
انتهای پیام/