مدیر امور طیور ،زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سال گذشته 5 میلیون و 231 هزارو 945 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان جوجه ریزی شد.

حسین رضازاده در گفتگوبا خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، گفت: ازاین میزان جوجه ریزی انجام شده در واحدهای مرغداری استان 8 هزارو 379 تن گوشت مرغ تولید شد، که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 77 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت یک میلیون و 668 هزارو 430 قطعه وجو دارد ، افزود: از این تعداد 67 واحد با ظرفیت یک میلیون و 457 هزارو 430 قطعه در دوره فعال است.

سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 19 کیلو برای هر نفر است.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.