ایشان خاطر نشان کرد: برای هر نوع همکاری علمی و کار مشترک آمادگی داریم به ویژه اینکه دانشگاه ادیان در خصوص مطالعات تطبیقی اسلام و مسیحیت کار کرده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه لاترانسه، یک دانشگاه پاپی محسوب شده و موضع رسمی مذهب کاتولیک را بیان می کند گفت: حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در نشست ها و برنامه هایی که روی آن تفاهم کردیم، بر افزایش تعاملات و رسیدن به درک متقابل تاثیر به سزایی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب نیز، با ابراز خرسندی از افزایش تعاملات بین ایران و واتیکان گفت: تاکنون رئیس و اعضای هیات علمی این دانشگاه سفرهای متعددی به واتیکان داشتند و این سفرها، بازتاب خوبی در فضای عمومی و رسانهای داشته است.
حجج اسلام دریاباری و محدث معاونان آموزشی و پژوهشی موسسه مطالعات اسلامی به معرفی این موسسه و اهتمام آن برای تربیت طلاب برای حضور در صحنه بین الملل پرداختند و در خصوص زمینه های مشترک همکاری بین موسسه مطالعات اسلامی و دانشگاه لاترانسه بحث و تبادل نظر شد.
مون انریکو دال کو ولو با اشاره به عدم تعارض بین عقیده و عقل در معارف شیعی گفت: از این جهت، رویکرد شیعه و کاتولیک به هم نزدیک است. ما نیز معتقدیم که عقل و ایمان با هم تعارض ندارند.
انتهای پیام/ز