به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان حسين كاربخش گفت: پیش بینی می شود در پايان دوره پرورش 6 تن ماهی قزل آلا و 5 تن ماهی گرمابی تولید و روانه بازار خود شهرستان و شهرستانهای همجوار گردد.
وی تصریح کرد :پارسال به دلیل خشکسالی، قیمت بالای بچه ماهی و غذای ماهی، کم آبی و عدم استقبال کشاورزان فقط تعداد 6هزار قطعه بچه ماهی رها سازی شد که در زمان پايان دوره پرورش 2 تن ماهی تولید و به وارد بازار شد.
وي در پايان به فوايد مصرف آبزيان اشاره کرد و گفت: مصرف گوشت ماهي و ساير آبزيان در پيشگيري از بروز بيماري هاي قلبي ،عروقي نقش مهمي دارد.