رودی افزود : این محصول علاوه برتامین نیاز استان به سایر استانهای کشور نیز صادر می گردد
وی اضافه کرد:محصول تولیدی این شهرستان به دلایل شرایط آب و هوایی مناسب منطقه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و اکثرا به مصرف تازه خوری می رسد و مقادیری در صنایع تبدیلی مصرف می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم مشکل عمده کشاورزان در رابطه با کشت این محصول را نوسانات شدید قیمت و نبود صنایع تبدیلی در داخل شهرستان عنوان نمود.
وی ادامه داد: باتوجه به وجود برخی از آفات بسیار خطرناک این محصول در تعدادی از کشورهای همسایه ؛توصیه های کارشناسان و اقدامات زراعی لازم را رعایت نمایند
وی افزود:از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی طارم در خصوص کشت این محصول می توان به تامین نهاده های مورد نیاز ،برگزاری کلاسهای آموزشی ،ارائه آموزشهای فنی و غیره اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم خاطر نشان کرد:تعداد بهره برداران این محصول در حدود 2500 خانوار می باشد.
انتهای پیام/س