محمد کی پور اپتومتریست در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: اصولاً آنتی اکسیدانها و ویتامینهای موجود در میوهجات و سبزیجات از ریسک ابتلا به آب مروارید می کاهند که از طریق فرآیند خنثیسازی رادیکالهای آزاد در چشم صورت میپذیرد.
وی عنوان کرد: نقش ویتامینها E،C، A و لوتئین و بتاکاروتن و ریبو فلاوین در این زمینه بارز میباشد. ولی به طور عمومی استفاده از عینکهای آفتابی استاندارد، پرهیز از استعمال دخانیات یا نوشیدنی های الکلی و کنترل میزان قند در افراد دیابتی از سایر تدابیر پیشگیرانه در آب مروارید به شمار میروند.
این متخصص اپتومتریست بیان کرد: نوشیدن آب به میزان 8 تا 10 لیوان و ورزش به مدت حداقل 30 دقیقه در روز نیز در پیشگیری از آب مروارید مؤثر میباشد.
کمبود پروتئین در احتمال بروز آب مروارید میافزاید لذا باید مواد پروتئینی در رژیم غذایی گنجانده شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: باید میزان کالریهای دریافتی از مواد غذایی محدود شود. اجتناب از غذاهای حاوی چربیهای اشباع شده در صدر مواردی است که در پیشگیری از این بیماری باید لحاظ شود و مصرف نمک و شکر نیز تا حد امکان کاهش یابد.
انتهای پیام/