به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، اگر احساس گرسنگی شدید می کنید، برای آنکه معده کمی آرام گرفته وعلاوه بر آن آماده مصرف مقدار مناسب غذا و البته هضم آسان آن شود، کمی زنجبیل مصرف کنید. این گیاه حاوی فیبر است; بنابراین خوردن آن باعث پر شدن حجم معده و جلوگیری از پرخوری می شود و پس از خوردن غذا، به هضم بهتر غذای خورده شده کمک می کند.
زنجبیل طعم تند و خاصی دارد و به همین دلیل همه علاقه ای به خوردن آن ندارند. این ریشه هرچند خیلی تازه وارد نیست اما آنهایی هم که علاقه ای به خوردن این خوراکی دارند، نمی دانند چطور از این خوراکی استفاده کنند. رایج ترین شکل مصرف آن به صورت ترشی یا مرباست اما این ریشه خوراکی به شکل های مختلف قابل استفاده است.
بهترین شیوه مصرف: خوردن کمی زنجبیل تازه قبل از هر وعده غذایی
انتهای پیام/