به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، کلیه داوران فوتبال در لیگ یک،دو و سه که چندین هفته قضاوت کردهاند حق و حقوقشان را از فدراسیون نگرفتند و مطالبات آنها از فدراسیون بیش از 6 میلیارد تومان است و با این حال داوران هیچ اقدامی در اینباره نکردند و نیازمند مساعدت هستند. در این گزارش با چند تن از بزرگان عرصه داوری در فوتبال صحبت کردیم تا نظرات خود را در این خصوص اظهار نمایند.
صحبت اعضای کانون داوران که میخوانید:
*خسروی: داوران 150 هزار تومان هزینه میکنند اما دستمزد 50 هزار تومانی دارند
سخنگوی کانون داوران اظهار داشت: داوران 150 هزار تومان هزینه میکنند، برای قضاوت به شهرشان میروند، آنوقت فقط 50 هزار تومان بابت قضاوت خود دریافت میکنند.
علی خسروی در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، افزود: داوران با عشق به کار خود از جیبشان هزینه میکنند؛ اما فدراسیون حقالزحمه داوران را به حسابشان واریز نمیکند، که هیچ بلکه حقوقشان را هم با تأخیر پرداخت میکند. متأسفانه جامعه داوری متحد نیست و اگر تمام داوران با یکدیگر همدل شوند؛ از حمایت یکدیگر برخوردار خواهند شد و به حق و حقوق خود دست پیدا می کنند.
وی ادامه داد: خود من در دوران داوری از بیمه برخوردار نبودم.اکنون که 50 سال دارم کارمند شهرداری هستم، زیرا داوری در کشورمان جدی گرفته نمیشود.
وی تصریح کرد:یک داور برای حضور در بازی از جیب خود 150 هزار تومان هزینه میکند اما تنها یک سوم این مبلغ به حسابش واریز میشود مگر داوران چه گناهی کردهاند که از خانودهشان بگذرند تا در فوتبال قضاوت کنند.
وی افزود:اسفند ماه سال گذشته کانون داوران برای حمایت از داوران بیانیهای صادر کردند بلکه داوران طلب 6 میلیاردیشان را از فدراسیون بگیرند. از نیم فصل دوم داوران لیگ یک، لیگ دوم و لیگ سوم داوران هیچ پولی دریافت نکردند و به همین خاطر کانون داوران بیانیهای را در اینباره صادر کرد.
*خوشخوان: داوران با اعتصاب، به حقشان نمیرسند
خوشخوان رئیس دپارتمان داوران گفت: کانون داوران تازه تأسیس است البته بحث مالی و طلب داوران به یکی 2 سال گذشته مربوط نیست بلکه از همان ابتدا جامعه داوران مظلوم واقع شده است و حتی زمان داوری خود نیز شاهد بودم که پولی به داوران فوتبال، نمیرسید و این موضوع با دعوا هم حل نمیشود و داوران هم اگر با حمایت چهار مسئول بخواهند اعتصاب کنند به جایی نمیرسند چرا که در این صورت به آنها برچسب میزنند و حتی برای آنها جایگزین انتخاب میکنند.
وی تاکید کرد: باید مشکل مالی داوران حل شود و باید فکر اساسی برای این موضوع کرد زیرا معتقدم که نباید حق و حقوق داوران آخر از همه پرداخت شود.
وی خاطر نشان کرد: قرار است در دیگر استانهای کشور و نظیر مشهد، شیراز، گلستان و اردبیل شعبه کانون داوران تأسیس شود و نامه نگاری برای راهاندازی شعبههای جدید نیز انجام شده و تا چند وقت دیگر این کانون برای حمایت از داوران دیگر استانها نیز این مهم اتفاق خواهد افتاد.
*یزدانی: به خاطر نبی از شرکت در مجمع محروم شدیم
علیرضا یزدانی مدیر عامل کانون داوران گفت: از لحاظ ساختاری نمیتوانیم در کار فدراسیون دخالت کنیم و قصد داشتیم خیلی زودتر کانون را تأسیس کنیم اما مخالفان زیادی داشتیم و سر انجام در سال 83 توانستیم کانون داوران را راهاندازی کنیم و اعضای این کانون در انتخابات وزارت ورزش مشخص شدند. مهمترین مسئله بیمه شدن داوران است که نه بیمه درمانی دارند و نه بیمه تکمیلی که امیدوارم در آینده به این مهم دست یابند.
وی افزود: طبق اساسنامه یک عضو از کانون داوران میتواند در مجمع فدراسیون حضور داشته باشد اما دبیر کل فدراسیون سابق یعنی مهدی محمدنبی نامه ما را ارجاع نداد و نتوانستیم در مجمع شرکت کنیم، و به دلیل اینکه تنها علی کفاشیان از ما حمایت کرد و مهدی محمدنبی باید نامه ما را ارجاع میداد، این کار را نکرد.
وی یادآور شد: این کانون قصد دارد از حق و حقوق داوران دفاع کند و حتی خود من به طور شخصی به وزارت ورزش نامهای را در این خصوص ارسال کردم و مسئولان هم در این زمینه از کانون داوران حمایت کردند و وعدههای خوبی دادند که به داوران کمک خواهند کرد. شاید باورتان نشود اما داورانی که در شهرهای محروم قضاوت میکنند، بیشتر از 30 هزار تومان حقوق نمیگیرند و داوران در سال جدید عیدی هم نگرفتند.
انتهای پیام/