به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛فریدون معینی، عضو کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال گفت: به منظور بررسی عملکرد تیم ها، ارزیابی و برنامه های اردویی، اعضای کمیته فنی در هفته جاری تشکیل جلسه خواهیم داد تا وضعیت تیم ها را بررسی کنیم.
وی افزود: معتقدم کمیته فنی باید جایگاه خود را در فوتبال پیدا کند و به طور کلی و با بررسی مسائل فنی تیم ها، مشکلاتشان را مطرح و حل کند. ما نظارت کاملی بر تمامی تیم های ملی خواهیم داشت تا بتوانیم شاهد رشد و در نهایت موفقیت تیم های خود باشیم.
عضو کمیته فنی و توسعه در پایان گفت: کمیته فنی صرفا برای عدم موفقیت یا پیروزی یک تیم تشکیل جلسه نمی دهد، بلکه پس از برگزاری مسابقات از سوی تیمها، فیلم های آنها را به دقت آنالیز کرده و نکات ضعف و قوت را به کادر فنی اعلام می کند تا تیم ها در رقابتهای آتی خود عملکرد بهتری داشته باشند.
انتهای پیام/