استاد گروه اکوفیزیولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: پایداری در کشاورزی در حقیقت نوعی مدیریت صحیح در کشاورزی مانند انتخاب صحیح ارقام، حاصلخیزی خاک، روش مناسب شخم، رعايت تناوب زراعی در جهت کاهش هزینه‌های مربوط به مصرف نهاده‌ها، کاهش اثرات سوء زیست محیطی، تامین پایداری در تولید و سودآوری است.

عادل دبّاغ در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کشاورزی پایدار را باید بخشی از توسعه پایدار قلمداد نماییم.

وی تصریح کرد: بدون توسعه دانش و فرهنگ، توسعه پایدار امکانپذیر نیست.

دبّاغ ادامه داد: دارا نبودن فرهنگ مبتنی بر اجرای سیستم های پایدار کشاورزی در کشورهای در حال توسعه را باید عمده ترین مشکل  در کشورهای درحال توسعه بدانیم.

استاد گروه اکوفیزیولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشاورزی پایدار را نوعی فرآیند بهینه سازی می دانند که با استفاده بهینه از منابع طبیعی بتواند نیاز غذایی بشر را تامین کرده و کیفیت محیط زیست را بالا ببرد و به عبارتی کشاورزی پایدار تلفیقی از دانش و مدیریت است.

دبّاغ تاکید کرد: کشاورزی پایدار فعالیتی است که با اجرای آن مواد غذایی موردنیاز را برای جامعه امروزی و نسل های آینده به صورت پایدار تولید کند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.