انواع گوناگونی از میوه‌ها وجود دارند که به خاطر رنگ‌هایی که دارند حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: متخصصان در هرم غذایی میوه‌ها را توصیه می‌کنند، افراد بالغ حدودا 3 تا 4 واحد میوه مصرف کنند که آن را به اندازه یک مشت بسته دستمان در نظر بگیریم.

وی افزود: نکته‌ای که برای میوه‌ها قابل اهمیت است، این است که از انواع میوه‌ استفاده شود. انواع گوناگونی از میوه‌ها وجود دارند که به خاطر رنگ‌هایی که دارند حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که این آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامتی قلب و عروق بسیار مفید و مهم هستند.

وی در ادامه افزود: اگر میوه‌ها رنگشان بیشتر باشد آنتی‌اکسیدان بیشتری دارند به عنوان مثال میوه‌هایی که حاوی رنگ‌ قرمز و بنفش هستند باعث اثربخشی بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشند. به عنوان نمونه انگور قرمز نسبت به انگور سبز دارای مقادیر زیادی از آنتی‌اکسیدان می‌باشد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.